gittigidiyor

Blizzard Overwatch 2 ve Diablo 4 ertelediğini duyurdu.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
overwatch-2-ve-diablo-4-ertelendi-1272x550-c-default.webp




Blizzard, hem Overwatch 2 hem de Diablo 4 için erteleme kararı alındı. Her iki oyun da daha fazla geliştirilmek isteniyor. Blizzard, Overwatch 2 ve Diablo 4’ün en az 2022’ye kadar çıkmayacağını açıkladı. Oyun direktörü ve başkan yardımcısı Jeff Kaplan bu konu hakkında ileride konuşacağını belirtti. Şubat ayında gerçekleşecek olan BlizzCon Online etkinliğinde detaylar konuşulacak.


Overwatch 2 ve Diablo 4 2023 tarihine ertelendi


Overwatch 2 ve Diablo 4 en az 2023 yılına kadar ortalıkta olmayacak. Geçen günlerde 2022’den önce asla çıkmayacağını Blizzard belirtmişti. Ardından Jeff Kaplan, “Beklentileri yönetmek için daha gidecek çok yolumuz var. Son derece sıkı çalışıyoruz.” dedi. Ayrıca BlizzCon Online etkinliği hakkında “BlizConline’da sizlere daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyorum.” dedi. Blizzard’ın ayrıca 19 Şubat’taki BlizzCon etkinliği sırasında Diablo 4 için bir güncelleme sunması da muhtemel.


Blizzard yaptığı açıklamalarda, “Gelecek yıl Blizzard’dan önemli miktarda içerik teslim etmeyi planlıyoruz. Overwatch 2 ve Diablo IV için başlangıçta öngörülenden daha sonrası için bir lansman yapmayı planlıyoruz. Bu oyunlar sektördeki en çok beklenen iki oyun. Ve ekiplerimiz son çeyrekte tamamlama aşamasında büyük adımlar attı. Ancak lansmandan sonra kaynakları büyütmeye devam etmemiz için biraz daha zaman vermeliyiz. Bu kararlar finansal açıdan bizi zorlayacak olsa da uzun vadeli başarı için emin adımlar atmalıyız.” cümlelerine yer verdi.


Bu nedenlerden dolayı Blizzard, 2022 yılında yeni çıkaracağı için finansal kaynak ayırmak istemiyor. Emin adımlar atıp mevcut oyunlara yeni eklentiler eklemek istiyor. İlerleyen zamanlarda izlemesi ücretsiz etkinlik BlizzConline, 19 Şubat 2022’de olacak. Bu etkinlik şu anda geliştirilmekte olan oyunlara genel bakış atmamızı sağlıyor. Açılış bölümünün ardından Blizzard oyunlarının derinliklerine inen deneyimler yaşayabiliyorlar. Dahası da, Overwatch 1 ve Overwatch 2 oyuncularının aynı haritalarda oynayabileceği söyleniyor. Söylentiye göre yeni haritalar ve yeni kahramanlar dahil olmak üzere ilerlemeleriniz Overwatch 2’de devam edecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst