gittigidiyor

Blue Sapphire Moto G5 akıllı telefon görseli ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
blue-sapphire-moto-g5-akilli-telefon-o0hq.jpg


Blue Sapphire Moto G5 akıllı telefon görseli ortaya çıktı

Moto G5'in yeni rengi Blue Sapphire yeni görselde detaylı olarak görülebiliyor.

Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdüren akıllı telefon üreticilerinden olan Motorola, bu sene de yeni modeller sunmaya devam ederken, firmanın yeni cihazlarından birisi Moto G5 olarak geçtiğimiz Şubat ayında resmi olarak duyuruldu ve ayrıca bu cihazın farklı bir versiyonu da Moto G5 Plus ismi ile geldi.
blue-sapphire-moto-g5-1jpg1490173653.jpg

Motorola, yeni akıllısı Moto G5'i Lunar Grey ve Fine Gold olarak gri ve altın, iki farklı renk seçeneği ile pazara sunmuştu ve gelen bilgilere göre çok yakında yeni bir renk daha aileye dahil olacak.
Firmanın bu yeni rengi Blue Sapphire olarak adlandırılan mavi renk olurken, bu yeni renk ile birlikte akıllı telefonun görseli de ortaya çıktı ve yeni Blue Sapphire rengin Moto G5'i oldukça etkileyici bir görünüşe ulaştırdığını söyleyebiliriz.
Cihazın yeni Blue Sapphire renginde arka ve yan tarafı mavi olurken, ön taraf ise siyah olarak kalmış. Henüz Motorola'nın Moto G5'i bu yeni rengi ile ne zaman satışa sunacağına dair bilgi bulunmuyor. Ancak teknik özellikler ve fiyat açısından diğer renklerle aynı olacağını söyleyebiliriz.
Motorol Moto G5 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snadpragon 430 yonga seti, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi özellikleri ile pazara sunmuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst