gittigidiyor

BMW,M3 ve M4 görsellerini paylaştı!

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
398
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
-GQyA_cover.jpg.webp


Bilindiği üzere BMW, uzun süredir beklenen yeni BMW M3 Sedan ve M4 Coupe modellerini 23 Eylül tarihinde tanıtacak. Şirket tanıtımına 3 gün kala M3 ve M4 görsellerini paylaştı!

BMW, tanıtımına 3 gün kala M3 ve M4 görsellerini paylaştı!
Alman otomobil devi BMW, 3 gün sonra BMW M3 Sedan ve M4 Coupe isimli 2 yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün bu modellerden M3 Sedan'ın ipucu (teaser) görsellerini paylaşan şirket, bugün ise M4 Coupe'nin ipucu (teaser) görüntülerini paylaştı.
bmw-tanitimina-3-gun-kala-m3-ve-m4-D72c.jpg

İpucu görüntüleri, daha önceki sızıntı fotoğrafları doğrular nitelikte, artık yeni M3, G20 kodlu 3 Serisi Sedan'daki gibi orta boyutlu bir ön ızgara yerine, yeni 4 Serisi'ndeki gibi devasa ön ızgara ile gelecek olduğunu biliyoruz.

bmw-tanitimina-3-gun-kala-m3-ve-m4-BlHs.jpg

Yeni nesil M3'ün bu ipucu görüntülerinde açık yeşil yeni bir renge sahip olduğu da görülüyor. Ayrıca görsellerden birinde M3'ün arka kısmını görüyoruz. Bu bölümde 4 çıkışlı egzozlar, bagaj üstü rüzgarlığı ve yeni bir arka difüzör gibi detayları görmek mümkün.

Bu arada şirketin yeni BMW M3 ile M4'ün sıralı 6 silindirli çift turbolu 3.0 litrelik motorlarından 480 beygir, Competition versiyonlarında, 510 beygir güç üreteceğini de belirtti.

bmw-tanitimina-3-gun-kala-m3-ve-m4-uzWD.jpg

Paylaşılmış olan görsellerden birinde ise, üzerinde M4 amblemi bulunan bir koltuğa yer verildiği görülüyor.
Paylaşılan bir diğer görselde ise BMW'nin yeni manuel vites tasarımına yer verildiği görüldü.

bmw-tanitimina-3-gun-kala-m3-ve-m4-Fuuo.jpg


Sabırsızlıkla beklenen yeni BMW M3 Sedan ve M4 Coupe modellerinin 23 Eylül günü tanıtacak ve yeni modellerin 2021 yılının ilk aylarında otomobil galerilerindeki yerini alacak olduğunun bilgisini siz değerli okuyucularımız ile paylaşalım.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst