gittigidiyor

(BOMBA)com.skymobi.lockframe.iphone Virüsü Temizleme Yöntemi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1420127435_com.skymobi.lockframe.iphone.jpg

com.skymobi.lockframe.iphone Virüsü Temizleme Yöntemi (%100 Çalışıyor)
Arkadaşlar bu com.skymobi.lockframe.iphone virüsü arka planda çalışarak telefonunuza devamlı uygulama yüklemeye çalışıyor ve bir süre sonra telefonunuzda yüzlerce uygulama oluyor. Pekçok kişi bu uygulamayı sildiğini düşünüyor ama malesef bu com.skymobi.lockframe.iphone virüsü arka planda sinsice çalışmaya devam ediyor. Sizlere bu com.skymobi.lockframe.iphone virüsünü nasıl temizleyeceğimizi adım adım resimlerle anlatmaya çalışacağım

com.skymobi.lockframe.iphone Virüsü Temizleme Yöntemi


1-Bazı telefonlarda android versiyonu/telefon modeli gibi özelliklere göre farklılıklar olabilir ama genelde sırasıyla bu şekilde oluyor

AYARLAR / UYGULAMALAR / ÇALIŞIYOR bölümüne giriyoruz


2- Açılan bölümde sizden habersiz çalışan uygulamalar gözükür. Virüs kullandığınız telefonun marka ve modeline göre kendini isimlendirip ona göre sizi kandırmaya çalışıyor.

"SamsungGalaxy4Locker" gibi



Fakat 3 numara ile işaretlediğim yere dikkat ederseniz çalışan uygulamanın virüs olduğunu göreceksiniz.

3- Virüsü bulduktan sonra sırasıyla resimde görünen 1--2--3 nolu adımları yapınız.



4- Son olarak "Dosya Yöneticisi" ne giriyoruz ve buradan "Telefon belleği" > "Android" > "Data" klasöründe yer alan "com.skymobi.lockframe.iphone" isimli klasörü siliyoruz.




Virüs temizlenmiştir.
@mehmetkarahanlı@
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst