gittigidiyor

Boşa Düşen ‘Hotmail’ Hesabı Nasıl Kurtarılır? (Resimli Anlatım)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Hotmail’ hesabı


Öncelikli olarak Hotmail sayfasını açalım. Kurtarmak istediğiniz mail adresini 6 aydan fazla kullanmıyorsanız hesap boşa düşecektir. Ve bu hesap kurtarılmaya hazırdır; aşağıdaki resimde görüldüğü gibi.



Açılan sayfada yeni hesap alın linkine tıklayın ve açılan sayfada ad, soyad, kullanıcı adı, parola, parola onay, doğum tarihi (gün-ay-yıl) olarak girmeniz gerekmektedir. Ve adsoyad bilgilerini doğru yazmanız gerekmektedir; kullanıcı adı (mail adresi) olarak kurtarmak istemiş olduğunuz, yani boşa düşen mail adresinizi yazmanız gerekmektedir. Doğum tarihi bilgisini de doğru girmeniz gerekmekte.



Cinsiyet, cep telefon numarası ve belirtilen güvenlik doğrulaması karakterlerini girmeniz gerekmekte. En önemli detay, girdiğini GSM numarasının aktif, kullanmakta olduğunuz cep telefon numarası olması gerekmektedir. Çünkü o telefona kod gelmektedir.



Son olarak bütün bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra “Hesap Oluştur” butonuna tıklayalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst