gittigidiyor

Bravoo 7000 HD FLASH KURTARMA YAZILIMI ve TALİMATI:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi

ALINTI: ZAFERELEKTRONİK




Herhangi bir sebeble cihaza yanlış yazılım attığınızda cihaz açılmaz,displayda" power on" yada "welcome" devamlı yanar.Telaşlanmayın, aşağıdaki talimatları uygulayın,denenmiştir.%100 tesdet ok.

1- Aşagıdan eklentiden dosyayı inidirin.

2-cihazla pc arasındaki bağlantıyı rs232 kablosu ile kurun,cihazın fişini prizden çekin yada cihazın arkasındaki on/off anahtarından kapatın.

3-STB EROM Upgrade proğramını çift tıklayarak çalıştırın.

4-ayarlarınızı şu şekilde yapın;
comport: 1, parity: Even, Bist Oranı: 115200, yükleme modu: yazılım yükle,dosya seç:indirip rardan çıkarttığınız dosya içinde bulunan "total.flash.abs" dosyasını seçin."Bootloader dahil et" kutucuğunu mutlaka işaretleyin.

5-Herşey tamamsa "Next" tıklayın ve cihazı açın.proğramın sağ üst köşesinde "tamam" yazıyorsa mesele yok demektir.cihazla bağlantı sağlanmıştır.proğram kurtarma yazılımını flasha gönderecektir,bekleyin.

6-ilerleme kutucuğu dolup %100 ü gösterdiğinde tekrar "Next" tıklayın,flash hafızaya yazılacaktır.%100 gösterdiğinde "exit" ile çıkın,birinci aşama bitti.Cihazı kapatın.

7-STB EROM Upgrade proğramını çift tıklayarak tekrar çalıştırın.birinci aşamadaki ayarları aynen yapın.

8-
Dosya seç:bu sefer yine dosya içinde bulunan cihazın son yazılımı olan "Bravoo 7000 hd turkey" ile başlayan dosyayı seçin ve birinci adımdaki uygulamaları aynen yapın.
yazılım yüklenmesi bittiğinde cihaz kendiğinden açılacaktır.kanal listesi boş olduğundan siz artık ister hazır dosya atın,ister kendiniz aratın.
umarım yardımcı olabilmişimdir.takıldığınız yerde pm atabilirsiniz,kolay gelsin
 

Ekli dosyalar

  • bravoo7000hdflashkurtarma.rar
    4.9 MB · Görüntüleme: 442

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI: Tekniker1988 & Gökhan





Uydu alıcınızın rs232 girişini ve bilgisayarınızdaki COM1 seri port girişine dişi dişi rs-232 kablosuyla birbirine bağlayın.
ok.gif

images

Bilgisayarınızda seri port yoksa dönüştürücülerden almanız gerekir.

slink-925-002.jpg

Bu dönüştürücülerin seri port ucu içe delikli olmalıdır.Yoksa uydu alıcısına takılamaz.Eğer öylelerden bulunmuyorsa yanına yine dişi-dişi seri port kablosu alıp takılmalıdır.Aldığınız bozuk çıkabilir benden söylemesi.Olmadı değiştirirsiniz.

indirdiginizdosyayi.png


programibalatma.png


11111pp.png




22222q.png




3333vn.png


Programı yeniden açın
ok.gif


programibalatma.png






44444d.png




555555z.png
 

malik0109

Aktif Üye
Katılım
10 Şub 2012
Mesajlar
203
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
57
Konum
adana
slm lar ben redlıne bravoo samux yetkili servisi ve bayisi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst