gittigidiyor

Bravoo 7000 hd twın yazılımı

trabzon

Aktif Üye
Katılım
26 Kas 2011
Mesajlar
214
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
43
Konum
trabzon
Web sitesi
www.flysat.com
29.11.2012 TARİHLİ bravoo 7000 yeni yazılımı data uydusu w3 diğitürk uydusudur hotbir ve nilsat açılan uydular... Bravoo 7000 hd cihazda paylaşım bölümü nasıl aktif edilir?

Bravoo 7000 hd de menü tuşuna basınız.Menü de kurulum seçeneğine geliniz.Kurulum seçeneğinde iken 7777 tuşlarını tuşlayınız.Ekrana paylaşım menüsü çıkacaktır.

Paylaşım ayarlarındaki yazıların anlamları nedir?

1-New camd: New cam bir internetten kart paylaşım sistemidir.CC cam in yaygınlaşması ile birlikte ülkemizde pek kullanılmayan bir sistemdir.

2-CC CAM :Çok popüler bir internetten kart paylaşım sistemidir.Cihazınızda bu sistemi kullanmak için cc cam i ok leyerek cc cam config bölümünü ok leyiniz,Durum satırını açık duruma getiriniz.Domain server kısmını ok leyerek klavye yardımı ile domain bilgilerinizi girebilirsiniz.Klavyede küçük harf veya . işaretine ihtiyacınız olur ise kumandada sarı tuşa basmanız yeterli olacaktır.Tüm verileri ekrana girdikten sonra mavi tuş ile işleminizi onaylayınız, adres ekrana sığmıyor ise yazmaya devam ediniz.yazınız bittiğinde ekranı mavi tuş ile onayladığınızda verilerin tümünün yazılmış olduğunu göreceksiniz.Port bölümüne port numarasını kullanıcı adı ve şifre bölümüne de gerekli bilgileri yazdıktan sonra exıt tuşu ile sayfadan çıkınız,cc cam sayfasında uygula bölümüne gelip ok leyiniz.
Böylece cihazınızın cc cam ayarları hazır olacaktır.

3-Twin protokol:
Bu sistem uydudan paylaşım sistemidir.Piyasada satılan her hangi bir twin protokollü cihazı cihazınıza entegre edebilirsiniz.

4-SDS
Cihazınızın içerisinde bulunan ikinci tüneri isterseniz uydu paylaşım için kullanabilirsiniz.Diyelimki bulunduğunuz yerde internet yok o zaman ikinci bir anten taktırarak internet olmadan da paylaşım keyfini yaşıyabilirsiniz.Bunun için sds bölümünü açık konumuna almanız ve uygula demenizdir.

5-IKS
Bu sistem her hangi bir serveriniz yok ise genel serverden faydalanmanız içindir.Yapmanız gereken bu sistemi kullanacaksanız sistemi açık konuma almak ve uygula demektir.Bu sistemde internetinizin olması gereklidir.

6-SSSP
Bu sistem de uydudan paylaşım sistemi içindir,Piyasada bulanan her hangi bir sssps protokollü cihazı cihazınıza bağlamanız için gereklidir.
Cihazınız zaten uydudan paylaşım sistemine sahip olduğu için sssp ve twin protokole pek fazla ihtiyacınız olmayacaktır
 

Ekli dosyalar

  • bravoo 7000 yazılım.rar
    2.5 MB · Görüntüleme: 390

trabzon

Aktif Üye
Katılım
26 Kas 2011
Mesajlar
214
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
43
Konum
trabzon
Web sitesi
www.flysat.com
yazılım tarihi eski ama yeni yazılım yokmu?
yazılım eski değil .bravo firması iflas edeli 6 ay oldu yazılım bulduğumuza şükredelim uşaklar daha 1 ay önce herkez yazılım arıyorduda yazılım gyet iyi çalışıyor helsat hotbird nile sat devam ediyor ıks de iyi çalışıyor bunların serveri dışarda ya ırak ya suriye
 

firatkiray

Aktif Üye
Katılım
11 Eki 2011
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
tekirdağ
İyi akşamlar Arkadaşlar , buradaki 29-11-2012 tarihli yazılım düzgün çalışıyormu ? sct vs halen aktifmi ? cevap verirseniz memnun olurum
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst