gittigidiyor

BRAVOO Twinstar 7000 hd uydu alıcısının içindeki Donanımlar

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI: Volkan072












arka2.jpg









inic.jpg






on2.jpg





on1.jpg






ic2.jpg






ustenic.jpg


arkaonic.jpg.html





ic3.jpg






ic1.jpg




 

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI: Serkangüzel

Cihazda ALI 3602B serisi işlemci bulunmaktadır.

Daha önce piyasamıza giren, Yumatu full HD, Baff 2000HD, Seul Turbo HD ve Next 18500HD cihazlarda; ALI 3602a serisi işlemci bulunmaktaydı...


ALI 3602b serisi işlemci, a serisi ile temelde aynı mimari yapıdadır. A serisinde hızlı ve hareketli sahnelerde pikselleme ve benzeri sorunlar çokça yaşandığından, üretim teknolojisinde revizyon yapılarak b serisi kullanıma sunulmuştur.


Kapasite ile ilgili hususlara gelince;


Flash bellek (ROM)'in ana programı saklama görevi olduğu için, belleğin büyüklüğü, tasarlanmış yazılımın boyutuna göre belirlenmektedir.


RAM (silinebilir bellek)'e gelince; HD cihazlarda olması gereken minimum RAM boyutu 88 MB. olmak zorundadır. RAM üretim ölçüleri ise, 16, 32, 64, 128 diye yapıldığından, cihazın RAM kapasitesi 128 MB. olmak zorundadır.


Cihazlarda RAM kapasitesinin kullanılmasında, board yapısına göre; ROM bellekten istifade edildiğini görebiliyoruz.


Bu durumda, ROM bellek 64 MB. seçilip, 32 MB.tı koşullandırılarak silinmeyen sektör olarak belirlenmekte, diğer 32 MB.lık alan ise, RAM belleğe dahil edilmektedir. Bu durumda RAM belleğin kapasitesi 64 + 32 = 96 MB. olmaktadır.


96 MB. büyüktür > 88 MB. olduğu için, kapasite HD cihaza yeterli gelmektedir.


Saygılar, sevgiler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst