gittigidiyor

Bruno Pinheiro gerçeği....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın yönetimindeki futbol takımının art arda kötü sonuçlar alması üzerine Yalçın'la yollar ayrıldı. 49 yaşındaki çalıştırıcını yerine siyah-beyazlı yönetim Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril'de görev yapan Bruno Pinheiro'yu takımın başına getirmek istedi.

Portekizli çalıştırıcı ile anlaşma sağlansa da kulübün onay vermemesiyle transfer gerçekleşmedi. Ancak Bruno Pinheiro gerçeği ortaya çıktı.



Portekiz basınında A Bola gazetesi Bruno Pinheiro'nun Braga'ya imza atacağını yazdı. Braga teknik direktörü Carlos Carvalhal'in koltuğu sallantıya girdi. Carvalhal'in olası ayrılığıyla Pinheiro Braga'nın yeni teknik direktörü olabilir.



PINHEIRO, BEŞİKTAŞ İÇİN NE DEDİ?

Portekiz Ligi'nin 15. haftasında Famalicao ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pinheiro, bir basın mensubunun "Beşiktaş 2. başkanının yakın zamanda İstanbul'da olacağınız yönündeki açıklamalarını onaylıyor musunuz?" sorusunu "Hayır, onaylamıyorum" diye cevapladı.

Portekizli teknik adam geleceği ile ilgili gelen soruya ise "Bu konu benim için kapandı, kulübüm yarın açıklama yapacaktır" şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, dün yaptığı açıklamada Bruno Pinheiro'nun kısa zamanda İstanbul'a geleceğini ve sözleşme imzalayacağını ifade etmişti.

Siyah beyazlılar, Pinheiro'dan gelen bu haber sonrasında diğer teknik direktör adaylarıyla görüşme yapacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst