gittigidiyor

Bu Dizi Netflix'i zirveye çıkartır....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Senaristler Erin Ehrlich ( Crazy Ex-Girlfriend, King of the Hill) ve Lauren Iungerich ( On My Block, Awkward) ana yazarların yanı sıra dizinin baş yazarları olarak görev yapacaklar. Boo, Bitch'in hikayesi, yeni gelenler ve ortak yaratıcılar Tim Schauer ve Kuba Soltysiak tarafından seçilen orijinal bir senaryoya yeni bir bakış.


Şov mini dizi olarak tasarlandı, bu yüzden 2. sezon beklemeyin.


Planlanan 8 bölümle yapımın arkasında Crazy Cat Lady Development var.


Ehrlich ve Iungerich, Condor, Jonathon Komack Martin ( Deadpool ), Blake Goza ( The Escort ) ve Jamie Dooner (On My Block ) ile dizinin baş yapımcılığını ve baş yapımcılığını üstlenecek. Schauer ve Soltysiak ortak yapımcı olacak.


İşte Netflix'in Boo, Bitch dizisi hakkında bildiğimiz her şey :


Boo, Bitch konusu nedir?​


Ne yazık ki, sınırlı dizinin konusu hakkında pek bir şey açıklanmadı, ancak Production Weekly tarafından yayınlanan kısa bir özetimiz var:


Erika Vu (Condor) tamamen serseme dönmüştür. Lisenin son haftalarındaydı ve büyük ölçüde okul boyunca Erika'yı sürekli dışlayan ve baltalayan popüler kız Riley sayesinde kimse adını bile bilmiyor. Ancak en iyi arkadaşı Gia, Erika'yı büyük bir lise partisine gitmeye ikna ettiğinde, Erika utangaçlığının üstesinden gelir ve akşamın kadehi olur - hatta Riley'nin yeni eski sevgilisi seksi Jake C'nin bile dikkatini çekti. Bununla birlikte, akşamdan kalma Gia ve Erika, Erika'nın kayıp kolyesini bulmak için ertesi gün adımlarını geri çektiklerinde, Erika'nın nihayet raydaki hayatını tamamen beklenmedik bir yöne götüren bir şok yaşanır.


Boo, Bitch'te kim oynuyor ?​


Şubat 2021'de yayıncı tarafından Netflix'in Boo , Bitch'in Netflix'teki To All the Boys üçlemesindeki Lara Jean rolüyle tanınan Lana Condor tarafından yönetileceği doğrulandı .

Ana kadroda Lana Condor'a katılan isimler arasında Madison Thompson ( Ozark ), Zoe Margaret Colletti ( Fear the Walking Dead ), Aparna Brielle ( AP Bio ), Reid Miller ( SİZ ), Tenzing Norgay Trainor ( Liv ve Maddie ), Alyssa Jirrels ( Saved ) yer alıyor. Bell tarafından ).


1-i4lL.png.webp



2-8mvP.png.webp



3-Z7GU.png.webp
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst