gittigidiyor

Bu güzel duaya amin diyenler

sansar

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
954
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Konum
Almanya
Bu güzel duaya amin diyenler

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah(celle celalüh) tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah(celle celalüh) birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah(celle celalüh) ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah(celle celalüh) bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah(celle celalüh) ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah(celle celalüh) birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...
AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst