gittigidiyor

Bu kılıf, LG V20'ye 5 gün kullanım süresi sağlıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
bu-kilif-lg-v20ye-5-gun-kullanim-suresi-nzpe.jpg


Bu kılıf, LG V20'ye 5 gün kullanım süresi sağlıyor

LG V20 için geliştirilen bataryalı koruyucu kılıf, 5 gün kullanım süresi sunması ile dikkat çekiyor.
Akıllı telefonlar her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilirken, günden güne de bu cihazların kullanım süreleri gün içerisinde artmaya devam ediyor. Akıllı telefonlar mobil cihazlar oldukları için bir güç kaynağına ihtiyaç duyuyorlar ve tekrar şarj edilebilir bataryalar da bu nedenle cihazlarda bulunmakta.
lg-v20-zerolemon-1jpg1485090853.jpg
Batarya teknolojileri ne yazık ki son dönemde beklenen ölçüde gelişim sağlayamadı ve ince ve hafif cihaz sunma çabası da kapasiteyi sınırlarken, akıllı telefonlar günlük kullanımda en az bir ve daha fazla şarj ihtiyacı duymakta.İşte bu anda da bazı aksesuarlar kurtarıcı oluyor. bunlar arasında harici bataryalar yer alırken, ayrıca iki farklı cihaz taşımak istemeyenler de bataryalı koruyucu kılıflara yöneliyor. Bu kılıflar cihazın kalınlığını arttırsa da bu durumu kabul edilebilir olarak değerlendiren bir çok akıllı telefon kullanıcısı da bulunmakta.
lg-v20-zerolemon-2jpg1485090867.jpg
Bataryalı koruyucu kılıflardan birisi de LG'nin geçtiğimiz sene sonlarına doğru sunduğu LG V20 adındaki model için geldi. LG V20 bilindiği üzere 3.200mAh batarya içeriyor ve ZeroLemon tarafından sunulan yeni bataryalı koruyucu kılıfta ise 10.000mAh batarya bulunmakta.LG V20'nin arka kapağı ve bataryası çıkartılarak, ZeroLemon'un batarya ve kılıfı cihaza takılıyor. Toplam ağırlık, LG V20 ile birlikte 330gr'a ulaşıyor. Amazon üzerinden satışa sunulan bataryalı koruyucu kılıfın fiyatı ise 59.99$ olarak belirlenmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst