gittigidiyor

Bu lig hata kaldırmaz!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2870456.jpg

Spor Toto Süper Lig’de Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş iddiasını sürdürmek için cuma günü Konyaspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta, teknik patron Slaven Bilic, dün yapılan idman öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Geçen hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2-1’lik skorla kazanılan Kayserispor maçında yapılan hataları görüntülü olarak futbolcularıyla beraber analiz eden Bilic’in, “Karabükspor mücadelesinin ardından bunları konuşmuştuk. Ama yine benzer pozisyonlarda gol yedik. Artık böyle basit yenen gollere son vermenin zamanı geldi. Bundan sonra kalemizde basit gol görürsek telafisi olmaz. Savunma hattı sadece defanstan ibaret değil. Hücumu da savunmayı da takım olarak yapmamız gerekiyor” dedi. İdmanın ardından da basınla biraraya gelen Bilic, takımdaki durumu tartışılan Dany Nounkeu’dan, Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine gitmesine kadar geniş başlıklı bir açıklamada bulundu. Kamerunlu stoperin ara transfer döneminde kendileri için en öne çıkan seçenek olduğu için tercih ettiklerini söyleyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, “Dany Beşiktaş’ın oyuncusu. Şimdiye kadar gösterdiği performans beni mutlu etti. Asla kibirli bir isim değil ve elinden geleni yapıyor” diye konuştu.

‘Arena’dakiler Alman ordusu mu!’
Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş amacıyla hedeflerindeki ikincilik koltuğu için yarıştıkları Galatasaray’ın Fenerbahçe’yle oynadığı mücadeleye gitmesi hakkında da konuşan Bilic, “O maçta Arena’da Beşiktaş’ı temsil ettim. Başka takım taraftarlarıyla bir araya gelmek beni mutlu eder. Onlarla fotoğraf çektirmek hoş. Sonuçta ikinci dünya savaşını yaşamıyoruz. Karşımdakiler de Alman ordusu değildi. Orada kartal pençesi yapmak bile bizim için büyük avantaj. İnsanları reddetmek beni daha iyi Beşiktaşlı yapmaz” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

BILIC'TEN İNCİLER..

DERBİ: Arena’da Galatasaraylı taraftarlar ile kartal pençesi yapmak beni mutlu etti. İkinci dünya savaşında değiliz ve karşımdakiler de Alman ordusu değildi.

TRANSFER: İyi bir takımımız var. Mali duruma göre bazı takviyeler yapacağız. Ancak bu kapalı kapılar ardında belli olacak.

YABANCI DURUMU: Gelecek sezon belli olacak yabancı kuralına göre adımlarımızı atacağız. Hazırlığımız daha az yabancı isim üzerine. Transferde hem Türkler’e hem de yabancılara yöneleceğiz.

DANY’NİN PERFORMANSI: Gösterdiği performanstan memnunum. Bir forvet 8 gol kaçırır sonra 1 gol atar ve günü kurtarır ama bu stoperler için bu geçerli değil.

SAKATLIKLAR: Sakatlıklar canımızı sıkıyor. Zeminde olan problemleri kabul ediyorum. Nevzat Demir’de 12 yıldır aynı zemin kullanılıyor ve zamanını doldurmuş durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst