gittigidiyor

Bu web tarayıcıda yok yok!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bu web tarayıcıda yok yok!

Lite Speed isimli tarayıcı bir internet tarayıcısının tüm işlevselliği sunuyor.



Hepimiz akıllı telefonlarımızla günümüzün bir bölümünü internette gezinmekle geçiriyoruz. Kullanıcıların bir tarayıcıda en çok arzu ettiği şeylerin başında hız, çoklu özellikler ve güvenlik geliyor. Haberimize konu olan Lite Speed isimli tarayıcıda bir kullanıcının istediği işlevselliklerin neredeyse hepsi mevcut bulunuyor.
WebKit tabanlı ve mümkün olduğunca sayfaları hızlı yükleme üzerine tasarlanmış uygulama 3 MB boyutta olmasına rağmen Okuyucu Modu, Reklam Engelleme, Proxy Desteği, Gizli Mod gibi bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Lite Speed Browser rahat bir tarama deneyimi sağlamak için tasarlanmasının yanında ücretsiz ve açık kaynak kodlu olması sebebiyle sürekli geliştirilme potansiyeline sahip. Ayrıca uygulamada Türkçe dil desteğide bulunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst