gittigidiyor

Bu Yıl Tanıtılacak Olan iPhone’a Bir de Bu Açıdan Bakın

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone-8-Konsept-2.jpg


iPhone 8’in bu yıl tanıtılması bekleniyor. Cihazla ilgili pek çok konsept yayınlanmış durumda ve bu konseptlerin pek çoğu tasarımcısının hayal dünyasını yansıtması nedeniyle aslında pek de Apple’ın planlarıyla ilgileri yoktur.
Ancak yeni yayınlanan iPhone 8 konseptinde, aslında iPhone 8’in tam olarak neye benzeyebileceği ele alınıyor. Bu konseptin, şimdiye kadar bu yılın iPhone’uyla ilgili duyduğumuz söylentileri yansıttığını belirtelim.

Konseptte havalı bir ekran tasarımı yok ve yakın zamanda duyduğumuz hafif bir kavisli ekran söz konusu. Touch ID’li ana ekran düğmesinin son birkaç haftadır duyduklarımızı yansıttığı da konseptte görülebiliyor. Üst ve alt çerçevelerin oldukça küçültüldüğü ve yan çerçevelerin ortadan kaldırıldığı da net bir şekilde görülüyor.

iPhone-8-Konsept-3.jpg



KAÇIRMA
iPhone-8-Konsept-2.jpg


K İSTEMEZSİNİ
iPhone-8-Konsept.jpg



Z: iPhone 8, Apple için Tam Olara
iPhone-8-1.jpg


k Ne Anlam İfade Ediyor?
1203918_078dffe9f716e0477ab4235d37539281.jpg




Bu konsept çok sayıda rapordan duyduklarımıza dayanıyor olsa da bu yılın iPhone’unu tam olarak yansıtmıyor olabilir. Bunu unutmamanızı söyleyerek sizi konsept ile karşı karşıya bırakalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst