gittigidiyor

Call of Duty Modern Warfare 2 resmen duyuruldu...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Oyun dünyasının en bilinen serilerinden biri olan Call of Duty’nin yeni oyunu Modern Warfare 2 duyuruldu. Oyunun logosunun da yer aldığı duyuruda 16 saniyelik bir sinematik de yayınlandı.

Yayınlanan videoda “The new era of Call of Duty is coming” (Call of Duty’nin yeni dünyası geliyor) başlığı da yeni oyunun geleceği yönünde resmi bir kanıt oldu.


Geçtiğimiz günlerde ABD merkezli oyun geliştirici firması Infinity Ward, 2019 yılında çıkılan ve oldukça sevilen Call of Duty: Modern Warfare serisinin devamı olması beklenen yeni oyun için, serinin tutkunlarını heyecanlandıran paylaşımda bulunmuştu.

Uzun zamandır beklenen bu oyunun Modern Warfare oyununun hikayesinin devamını anlatacağı düşünülüyor. Bunun yanı sıra yeni oyunda 2010’lu yılları kasıp kavuran Modern Warfare serisinden karakterlerin yer alması da bekleniyor. Oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenen oyunun ne zaman çıkacağı ile ilgili henüz net bir tarih belirtilmemesine rağmen oyunun bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

TASK FORCE 141 HEYECANI

Bununla birlikte birçok Modern Warfare serisi hayranı Ghost karakterinin görselle oynandıktan sonra ortaya çıkmasının ardından şimdiki paylaşım da dikkatle inceledi ve oyun hakkında gizli bir ipucunun daha paylaşıldığını fark etti. Paylaşım izleyiciler tarafından incelendiğinde 2007-2011 yıllarında satışa çıkan Modern Warfare serisinin hikâyesinde bulunan ‘Task Force 141’ askeri grubunun logosunun kısa bir süreliğine videoya yerleştirildiği görüldü.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst