gittigidiyor

Call of Duty Remaster Sürümleri Geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Call of Duty serisine ilişkin yeni bir gelişme duymak, her zaman için bizi heyecanlandırmaya yetiyor. Öyle ki seri FPS oyunlarının en gözde serilerinden biri. Haliyle yeni gelecek oyunlarda da neler sunulacağı merakla bekleniyor. Fakat bu kez durum biraz daha farklı. Bu kez doğrudan yeni bir oyun değil de yenilenmiş sürümler olan Call of Duty Remaster sürümlerini göreceğiz.

Son sızıntılara göre seriye, yeniden düzenlenen iki yeni remaster sürüm eklenecek. Üstelik yeni düzenlemelerin hangi oyunlar için yapılacağı konusunda da iddialar var.

Call of Duty World at War ve Call of Duty 2 Oyunları Yenilenebilir​

Sızıntılara göre remaster yani yenilenmiş sürümle beraber sunulacak oyunlar World at War ve Call of Duty 2 serileri olacak.

Bu demek oluyor ki serinin dünya savaşlarını konu edinen yapımları, yeni nesil için yeniden düzenlenerek sunulmuş olacak.

Call of Duty Remaster


Hem ikinci oyun hem de World at War, tüm Call of Duty oyunları içerisinde en çok sevilen yapımlardan olmuştu. Şimdi belli grafik düzenlemeleriyle beraber oyunların yeniden karşımıza çıkması, serinin hayranları için sevindirici gelişmeler olarak gösterilebilir.

Bu iki yapımın remaster sürümlerinde nasıl değişikliklerin olacağı konusuna gelirsek, bu konuda ise bilgi olmadığını söyleyebiliriz. Genelde remaster sürümler, belli grafik iyileştirmeleri içeren sürümler oluyor ama yine de Activision tarafından konu hakkında yapılacak resmi açıklamayı bekleyelim....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst