gittigidiyor

Call of Duty: Vanguard 5 Kasım'da...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
13595369824-ae87f2c60a-o-57c2dd803d-LNob_cover.jpg.webp




Call of Duty'nin yeni sürümü Vanguard için nihayet resmi tarih verildi. Bir süredir oyun hakkında teaser görüntüleri ve videolar yayınlanıyordu. Şimdi ise daha net bir bilgi verildi. Oyunun resmi çıkış tarihi 5 Kasım olarak belirlendi.


Call of Duty seneler geçmesine rağmen popülerliğinden bir şey kaybetmeyen oyunlar arasında yer alıyor. Oyun serisi şimdi yeni sürümü Vanguard ile karşımıza çıkıyor.

Oyun hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan bir fragman da yayınlandı. Fragmana göre oyun İkinci Dünya Savaşı döneminde geçecek. Resmi fragmanda karşımıza çöl alanı, terkedilmiş araçlar gibi detaylar çıkıyor. Fragman oyunun oynanışına dair hiç bir fikir sunmasa da iyi bir başlangıç noktası diyebiliriz.


Açıklanan raporlara göre Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series XIS ve PC platformları üzerinden çıkış yapacak. Oyun şimdiden ön siparişe açılmış durumda. Oyunun standart versiyonu PS4 için 500 TL olarak fiyatlandırılmış. Xbox Standart sürümde de oyun 500 TL fiyat etiketine sahip olacak.


PS5 Ultimate Edition versiyonunda oyun 600 TL fiyat etiketine sahip olacak. PC için fiyatı ise henüz açıklanmadı. Türkiye fiyatları oyun severlere biraz yüksek gelebilir ancak Call of Duty severler için kaçırılmayacak bir deneyim olacak diyebiliriz.

teknolojioku
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst