gittigidiyor

Call of Duty: Vanguard depolama gereksinimleri belli oldu.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Call of Duty: Vanguard’ın 5 Kasım 2021’de çıkması planlanıyor. Birçok modu ve sık içerik güncellemeleri nedeniyle önceki iki Call of Duty oyunu Modern Warfare ve Black Ops Cold War konsollarda toplamda 200 GB boyutundaydı. 2021 yılının başlarında Activision, Black Ops Cold War, Modern Warfare ve Warzone birleştirildiğinde 500 GB’lık bir PS4’e sığmayacak kadar büyük olabileceğini kabul etmişti. Call of Duty: Vanguard depolama gereksinimleri ise resmi olarak açıklandı.

call-of-duty-vanguard-depolama-gereksinimleri-belli-oldu-1272x550-c-default.webp



Call of Duty: Vanguard konsol depolama gereksinimleri


Aşağıda vereceğimiz dosya boyutları ön yüklemeyi ve oyunu oynamak için gereken disk alanlarını belirtmekte.


  • PlayStation 5: 64.13 GB indirme | 89,84 GB gerekli alan
  • PlayStation 4: 54.65 GB indirme | 93,12 GB gerekli alan
  • Xbox Series X/S: 61 GB indirme | 61 GB gerekli alan
  • Xbox One: 56,6 GB indirme | 56,6 GB gerekli alan

PlayStation konsolları için ön yükleme 28 Ekim’de Kuzey ve Güney Amerika’da Pasifik zaman dilimi ile 21:00’de ve diğer tüm ülkelerde yerel saatle 29 Ekim’de gece yarısı hedef gösterilmekte. Türkiye için ise bu saat 29 Ekim saat 07:00 dilimine denk gelmekte. Xbox One ve Xbox Series X/S’de ön yükleme 28 Ekim’de aktif olacak. Türkiye saati ile 29 Ekim saat 07:00’dan itibaren mevcut olacak.


PC için ön yükleme 2 Kasım’da başlayacak ve daha fazla ayrıntı önümüzdeki günlerde açıklanacak. PC platformunda depolama özelliklerinin ve grafik kalitesinin yeni nesil konsollardan ne kadar farklı olduğu ise merak konusu.


Vanguard hakkında bilinenler​


Call of Duty: Vanguard farklı pazarlama teknikleriyle karşımıza çıkıyor. Mesela, İkinci Dünya Savaşı’nın zorlu muharebelerini güzel bir şekilde anlatacağına inanılıyor. Özellikle Vanguard, oyunculara İkinci Dünya Savaşı’nda savaşan askerlere dayanan hikayeleri karakterlerin gözünden görme fırsatı verecek. Oyun direktörü Josh Bridge, “Oyun sadece farklı coğrafyalar ile ilgili değil, insanlarla da ilgili.” dedi. Ayrıca, hem tekli hem de çok oyunculu modlara da değindi. Oyuncuların savaşmak için keskin veya içgüdüsel bir yaklaşım hissedeceklerini belirtti.


Ek olarak, farklı mekanik değişiklikleri var. Geliştiriciler, siperin arkasından bakmadan ateş etmelerini sağlayan bir kör ateş mekaniği geliştirdi. Sledgehammer Games ayrıca Vanguard, Black Ops Cold War ve Modern Warfare genelinde birleşik bir deneyim elde etmeyi hedefliyor. Bu durum, Warzone’un yeni Call of Duty: Vanguard içeriğinin yanı sıra yeni bir harita alacağı anlamına geliyor. Ayrıca Treyarch, Vanguard’ın Zombies modunu geliştirecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst