gittigidiyor

Call of Duty: Vanguard Ücretsiz Oldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Kısa süreliğine ama,yanılma olmasın............

cod-vanguard.webp



Oyunseverlerin favorileri arasında yer alan oyunlardan biri olan Call of Duty, son olarak Call of Duty: Vanguard’ı eklemişti. COD serisinin son 14 yılda en kötü çıkış yapan oyunu olan Call of Duty: Vanguard, bu nedenle 18 Kasım-22 Kasım tarihleri arasında ücretsiz oldu.


Amerikalı dağıtım şirketi Activision, Call of Duty; Black Ops Cold War’ı geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü. Her yıl yeni bir CoD oyunu piyasaya süreceğini söyleyen Activision, bundan dolayı dediğini gerçekleştirerek Call of Duty: Vanguard oyununu piyasaya sürdü.

En Kötü CoD


Son gelen rapora göre, Vanguard’ın satış rakamları hiç iyi değil. Vanguard’ın Black Ops Cold War’a göre toplam satışları yüzde 40 düştü. Bununla birlikte göre Call of Duty: Vanguard son 14 yıldır en kötü çıkış yapan CoD oyunu olarak tarihe geçti.


Ücretsiz Oluyor


Durum böyle olunca Activison hemen devreye girdi. Şirket, oyunseverlerin dikkatini çekmek için hemen bir etkinlik düzenledi. Call of Duty: Vanguard’ın çok oyunculu modu kısa süreli ücretsiz oldu. 18 Kasım’da başlayan etkinlik 22 Kasım Pazartesi 21.00’e kadar sürecek ve ücretsiz olacak.


Bu etkinlik oyunculara Call of Duty: Vanguard’ı deneyimleme fırsatı sunuyor. Oyun, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında şu anda ücretsiz olarak oynanıyor. Ancak oyun kütüphanenize eklenmiyor.



Call of Duty: Vanguard’ı ücretsiz oynamak için yapmanız gerekenler:


Battle.net uygulamasını indirin ve kurun.
*Battle.net uygulamasında giriş yapın, yoksa hesap oluşturun.(üyelik isteyen bir uygulamadır dikkatli olun...)
*Call of Duty: Vanguard sayfasına ulaşın.
*Oyun, ücretsiz oynanmaya açıldığında gözükecek ‘Play Free’ seçeneğine tıklayın ve oyunu bilgisayarınıza indirin.


Oyunun sayfasına ulaştığınızda oyunu ücretsiz olarak indirmenizi sağlayacak ‘Play Free’ seçeneğini göreceksiniz . Bu seçeneğe tıklayarak oyunu bilgisayarınıza indirin. İndirme tamamlandığında Call of Duty: Vanguard’ın çok oyunculu modunu 22 Kasım Pazartesi 21.00’a kadar ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst