gittigidiyor

Call of Duty Warzone haritası ertelendi...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yeni Call of Duty Warzone haritası, Call of Duty Vanguard'ın ilk sezonu ve özel anti virüs programı Ricochet'in yayınlanma tarihleri ertelendi.

Call of Duty Vanguard'ın piyasaya çıkışı ile birlikte oyuna eklenmesi planlanan yeni Call of Duty Warzone haritası Pacific Map'in oyuna eklenme tarihi ileri ötelendi. Harita, 2 Aralık 2021 yerine 9 Aralık 2021'de Warzone'a eklenecek. Olumsuz inceleme yağmuruna tutulmuş olsa da Call of Duty Vanguard'ın bu hafta sonu ücretsiz olduğunu da (22 Kasım'a kadar) hatırlatalım.

Yeni Call of Duty Warzone haritası Pacific Map 1 hafta gecikmeyle oyuna eklenecek

Call of Duty: Vanguard oyuncuları yeni Warzone haritasına 24 saat önceden -8 Aralık 2021- erişebilecek. COD: Vanguard'ın birinci sezonu da aynı takvim çerçevesinde yine 2 Aralık tarihinden 8 Aralık gününe ertelendi. Ayrıca Activision'ın büyük umutlar beslediği ve hatta hile tasarımcılarını ve hile kullananların işini bitireceğini iddia ettiği Ricochet Anti-Virüs yazılımı da aynı gün oyuna eklenecek.

Call-of-Duty-Warzone_46.jpg



Activision oyuna eklenecek yeni harita, Vanguard'ın sezon başlangıcı ve son derece iddialı olduğu Ricochet'in oyuna ekleniş tarihinin neden 8 Aralık gününe ertelendiğini açıklamadı. Ancak merakla beklenen oyunlardan Halo Infinite'in hikaye modunun da aynı gün (8 Aralık) piyasaya çıkacağını ifade etmekte yarar var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst