gittigidiyor

Call Of Duty Warzone sezon 5 loadout rehberi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
13 Ağustos tarihinde çıkışını yapan Call Of Duty Warzone Sezon 5 güncellemesi için hepimiz heyecanlıyız. Oyunda kendiniz veya arkadaşlarınız ile birince olmanız için yetenek tabii ki önemli fakat yeteneğin yanında doğru kararları vermek ve en uygun ekipmanları kullanmak kazanmanıza yardımcı olabilir. Bugün yapacağımız rehber de size bu konuda yardımcı olacak. Tabi ne kadar iyi oynaysanız da bazen karşınıza hileler gelebilir. Siz oyununuzu en iyi şekilde oynayın, gerisini Activision hallediyor gibi gözüküyor. Oyunu bu linkten bedava olacak şekilde oynayabilirsiniz. Detaylar aşağıda.


Öncelikle, Call Of Duty Warzone Sezon 5’ten oyunun metası yerli yerine yerine oturdu diyebiliriz.. Raven Studios oyundaki birçok silahı dengeleme konusunda mükemmel bir iş çıkardı ve oyunculara daha fazla seçenek sunmak için bir kısmını birbiriyle aynı hizaya getirdi. Bu değişiklikler oyuna genel olarak daha fazla denge getirdi ve neredeyse her silahın artıları, eksileri oyun alanında herkese şans tanıyor. Warzone silahlarının çoğu her zamankinden daha uygun olsa da, bunların küçük bir kısmı meta en etkili olacak şekilde kabul edilebilir. Sezon 5 itibariyle toplamda 11 mantıklı loadout seçeneğimiz var. Önerilen yapılarıyla birlikte hepsini ele alacağız. Başlamadan önce bol bol kullanacağımız olan TTK= Time to kill yani öldürme zamanı anlamına geldiğini unutmayalım.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
COD Warzone Silah rehberi.....


em2head-600x338.jpg


EM2

  • Ağız: Agency Suppressor
  • Namlu: 27.4” Ranger
  • Dürbün: Axial Arms 3x
  • Namlu Altı: Field Agent Foregrip
  • Cephane: 40 Rnd

İstatistiksel olarak EM2, oyundaki uzun menzilli saldırı tüfeklerinin çoğundan daha iyi şekilde kontrol edilebiliyor.. Tanıttığımız silah, Sezon 5’e eklenen en yeni silah ve uzun menzilli çatışmalarda kendinizi rahat hissediyorsanız kesinlikle denemeye değer. Bu seçenekler denemek için yeterli bir neden olsa da EM2’nin diğer üst düzey saldırı tüfeklerinden çok daha yavaş olduğu hatırlatalım. Daha yavaş nişan alma (ADS) süresine sahipt ve daha ağır. Nasıl geliştirdiğinize bağlı olarak neredeyse bir LMG tarzı silah gibi hissedebilirsiniz. Yine de bu sorunları atlatabilirseniz, hasarı çok olduğu için önünüze çıkan herkesi kolayca avlayabileceksiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
the-best-fara-83-loadout-in-warzone-600x338.jpg


FARA 83


  • Ağız: GRU Suppressor
  • Namlu: 18.7” Spetsnaz RPK Barrel
  • Dürbün: Axial Arms 3x
  • Namlu Altı: Spetsnaz Grip
  • Cephane: VDV 60 Rnd Fast Mag

FARA 83’ü çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz, ancak hayranların favorisi olan yapı uzun menzile yönelik şekilde. FARA 83 neredeyse düşmanlara yumruk atıyor diyebiliriz. Oldukça hassas olmasının yanında kontrol edilmesi orta derecede kolay. Pek çok oyuncu onu kullanmaya yöneldi fakat, oyuna yeni başladıysanız kontrol zor gelebilir. FARA 83 ile ilgili dikkat edilmesi gereken bir şey korkunç derecede uzun olan şarjör değiştirme hızı olması. Bu yüzden aslında standart bir mag yerine VDV 60 Rnd Fast Mag’i kullanmanızı öneririz. EM2 kadar hızlı düşman öldüremezsiniz, ancak kontrol edilmesi daha kolay bir silah.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
call-of-duty-warzone-krig-6-600x338.jpg



KRIG 6

  • Ağız: Agency Suppressor
  • Namlu: 19.7” Ranger
  • Dürbün: Axial Arms 3x
  • Namlu Altı: Field Agent Grip
  • Cephane: STANAG 60 Rnd

Doğruluk söz konusu olduğunda Krig 6 ilk seçeneğiniz olmayabilir. Elbette, FARA 83 veya EM2 kadar çok vurmayabilir ancak kontrol edilmesi çok daha kolay bir silahtır. Bu artısı ile da hedefinizi daha tutarlı bir şekilde nişan almanızı sağlar. Krig 6’nın en güçlü olduğu noktası noktası 30 ila 40 metre arasındadır ve bu noktada oyundaki çoğu saldırı tüfeğinden daha iyi performans gösterir. Krig 6, çoğu menzilde biraz daha kötü olabilir ancak daha yönetilebilir geri tepme ile FARA 83’ün tam tersi gibi düşünebilirsiniz. Özünde, FARA’nın geri tepmesini kolayca kontrol edebilen yetenekli bir oyuncuysanız, Krig yerine onu kullanmalısınız. Aksi takdirde Krig, kontrol açısından çok daha mantıklı olan karşılaştırılabilir bir seçimdir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
A9AkwNxWfpid7dfp6KsS6C-600x400.jpg



PPSH-41

  • Ağız: Sound Suppressor
  • Namlu: 15.7” Task Force
  • Namlu Altı: Spetsnaz Grip
  • Cephane: Spetsnaz 71 Rnd Drum

SMG’ler neredeyse her zaman yakın mesafe durumlarda kullanılır, ancak bu durumda orta menzilli özellikleri nedeniyle PPSH-41’i öneriyoruz. Yaklaşık 17 metreyi geçen PPSH, tüm SMG’ler arasında en iyi TTK'(time to kill)lardan birine sahip ve bu da onu kendileriyle rakipleri arasına biraz mesafe koymayı seven oyuncular için harika kılıyor. Ancak bunun yanında PPSH, 71 mermilik yüksek cephane kapasitesi, yüksek ADS hızları ve oyundaki birçok saldırı tüfeğine karşı avantaj sağlayan hafif hareketliliği nedeniyle de harika bir seçenek. Ayrıca, önceki bağlantı yuvalarınızdan birini korumanıza izin veren PPSH’nin sahip olduğu demir nişangahlarını da seviyoruz, öneriyoruz. Yakın çatışmada PPSH en iyisi değil, ancak nasıl kullanılacağını biliyorsanız, birden fazla oyuncuyu kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst