gittigidiyor

Çamaşır ipinde suikast silahı

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
261449.jpg


Poşet içindeki silahı çamaşır ipine asarak polisten saklamak istediler.

Gaziantep Polisi uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 1 adet suikast silahı(uzi), 32 adet silaha ait mermi, 20 adet paketlenmiş vaziyette toplam net 252 gramlık uyuşturucu madde ele geçirdi.
fatura ödeme tl yükleme

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri aldığı bir ihbar ile zehir tacirlerine gece geç saatlerde operasyon düzenledi.

Özel Harekât polislerininde katılıdğı operasyonda bir adreste yapılan aramada polisin dikkati suikast silahını ortaya çıkardı.

SİLAHI ÇAMAŞIR İPİNE ASTILAR
Polisin operasyon yaptığını gören zehir taciri uyuşturucu maddeleri dışarı atarken, uzi marka suikast silahını çamaşır ipine astı.

Evde detaylı bir arama yapan narkotik biriminin dikkati suikast silahını ortaya çıkardı.

Polisleri yanıltmak için çamaşır ipine asılı silah ve bu silaha ait 32 adet mermi ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan bir kişi emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: trthaber
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst