gittigidiyor

Camia şampiyonluk istiyor!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2846718.jpg

Akhisar Belediye’yi 3-0’lık skorla devirerek lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sıraya yerleşen Beşiktaş’ta şampiyonluk beklentisi tavan yaptı. Siyah-Beyazlılar’ın Yeşil-Siyahlılar’la oynadığı mücadelenin ardından dün Global 2014 konferansına katılan ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, hedeflerini birincilik koltuğu olarak belirlediklerini söyledi. Erken gelen gollerin ardından Akhisar maçının kendisi için keyifli geçtiğini belirten Orman, “Goller erken yaşandığı için rahat bir maç izledim. Stadın olmamasına rağmen buralardayız. Maçtan çıkınca, kaybettiğimiz puanlara, saçma sapan hakem hatalarından kaybedilen puanlara üzüldüm. Daha yüksek puanlarda olmamız lazımdı. Hakem hatalarıyla 8 puan civarında kaybımız oldu. Artık önümüze bakacağız. Camia olarak ligi şampiyon olarak bitirmek için tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

‘Mustafa formayı bırakmamalı’

Son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri çeken Mustafa Pektemek’in etkili oyununa da değinen Başkan Orman, “Mustafa şerefiyle oynadı ve hakkıyla da bir gol attı. İyi karakterli bir çocuk. Beşiktaş’a transfer olduğu dönemden itibaren bakacak olursak, çok şanssızlıklar yaşadı. Sakatlıklar yaşadı ve üzüldü. Ama Beşiktaş hiçbir zaman onun elini bırakmadı, yanında oldu. Formasını kaptı. Artık kimseye kaptırmamasını istiyorum” diye konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst