gittigidiyor

Caner iddiası ortalığı karıştırdı!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
4 Aralık 2013 Çarşamba

Galatasaray'ın Caner Erkin'e kanca atması gündeme bomba gibi düştü, Sarı-Kırmızılı taraftarlar ikiye bölündü. İsteyen de var, istemeyen de... Oyuncunun menaceri ise net konuştu: "Öncelik Fenerbahçe'de"

v56fw.jpg


Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına, as kadro bazında yıllık sadece 700 bin Dolar ile Fenerbahçe’nin en az kazanan oyuncusu olmasına ve en iyi sezonunu geçirmesine rağmen hâlâ yönetimin masaya çağırmadığı futbolcuya Galatasaray’ın, “Bize döner misin?” mesajını ilettiği ortaya çıkmıştı. Bu haber spor medyasında en çok okunan ve taraftarlarca yorumlanan gelişme oldu. Ancak flaş gelişme özellikle Sarı-Kırmızılı taraftarları böldü. Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra, “Renklerine gönül verdiğim kulübe geldim” diyen Caner’i tekrar Galatasaray’da görmek isteyen de var, Arena’da onu görmek istemeyenler de. Yapılan yorumlarda Caner’in sol bekteki kronik sıkıntıyı çözeceği görüşü de öne çıkan noktalar arasında.

Sözleşmesi sona eriyor

Caner Erkin haberi ile ilgili olarak oyuncunun menaceri Batur Altıparmak da FANATİK’e konuştu. Şu ana kadar kendilerine Galatasaray kanadından ulaşmış resmi bir teklif olmadığını belirten Altıparmak, “Sözleşmemiz sezon sonu bitiyor ama Fenerbahçe Yönetimi ile konuşmadan, görüşmeden bir adım atmayız” ifadeleriyle önceliğin Sarı-Lacivertli kulüpte olduğunu aktardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst