gittigidiyor

Canon 77D Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
canon.jpg


Nokishita ve Digicame-info sitelerinin haberine göre Canon'un yeni fotoğraf makinesi 77D modeline ait fotoğraflar ve bilgiler sızdı. Bundan önceki fotoğraf makinelerinden farklı bir isimlendirme kullanması meraklılarını heyecanlandırdı
Farklı bir isimlendirme

Bilindiği gibi Canon makinelerinde yıllardır sadık kaldığı bir isimlendirme kullanıyor. Kullanıcılar bu isimlendirmeye göre fotoğraf makinesinin hangi tip kullanıma uygun olduğunu tahmin edebiliyordu.
canon_1-1486931463.jpg
Tek haneli modeller genellikle kendi sınıfı içinde en iyi gövdeler kabul edilirken haneler arttıkça özellikler azalmaya ve daha uygun fiyatlı olmaya başlıyordu. Örneğin 7D APS-C sensörlerin en üstünde konumlanırken sırasıyla 80D, 750D ve 1300D şeklinde sıralanıyordu.
750D ile 1300D arasında ara modeller olsa da iki haneli fotoğraf makinelerinde ara modeller üretmeyi pek tercih etmiyordu Canon. 77D model isminden anlayacağımız gibi bu makine bir önceki model 70D ile güncel model 80D'nin arasına yerleşecek.
Canon 77D Özellikleri

Sızan bilgilere göre 24.2MP sensöre sahip olacak olan 77D, 80D modeliyle aynı sensörü kullanıyor. 45 noktadan AF sistemi, 25600 iso, NFC-WiFi desteği gibi özellikler 80D modeliyle aynı. Saniyede çekilen kare miktarının 80D modelinde 7fps , 77D modelinde 6fps olması sızan bilgiler doğruysa bu modeli kırpılmış bir 80D olarak görmemizi doğruluyor.
canon-1.jpg
Canon daha uygun fiyatlı bir model çıKarmak istemiş olabilir. Bakalım bu model altındaki 750D modelini mi üstündeki 80D modelini mi etkileyecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst