gittigidiyor

Casper Via M1 Format Atma/Fabrika Ayarlarına Döndürme Detaylı Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1472280295_casper-via-m1-format-atma.jpg
Casper Via M1 Format Atma/Fabrika Ayarlarına Döndürme Detaylı Anlatım
Casper Via M1 telefonunuzda kilit ekranı şifrenizi unuttuğunuzda yada yanlışlıkla şifreniz bloke olduğunda telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmek yada diğer bir değişle formatlamak isteyebilirsiniz. Formatlama/Fabrika ayarlarına döndürme işlemi telefonunuzdaki bir çok yazılımsal problemleri çözer ve telefonunuzu ilk aldığınız günki haline getirir. Arkadaşlar baştan söyleyeyim telefonu formatlamak/Fabrika ayarlarına döndürmek telefonunuzdaki tüm bilgilerin silinmesine neden olur.

Casper Via M1 Telefona Format/Fabrika Ayarlarına Döndürmeden Önce Yapılması Gerekenler
1- Telefonunuza format atarken yarıda kalmaması için Şarzınızın en az %30 civarında olması gereklidir. Çünkü format sırasında şarzınız biterse telefonunuz bir daha açılmayabilir ve yazılımsal hasarlar meydana gelebilir.
2- Sim kartınızı çıkartabilirsiniz çünkü telefon rehberiniz de silinebilir.
3- Telefonunuzdaki müzik,fotoğraf,uygulama gibi işinize yarayacak belgelerinizin yedeğini alın.
4- Telefonunuzda kullandığınız Gmail hesabınızı bir yere not alın ki satın aldığınız uygulamalar boşa gitmesin.

Casper Via M1 Telefona Format/Fabrika Ayarlarına Döndürme işlemi nasıl yapılır?
Telefonunuzun Menüsünden Ayarlar> Yedekle ve sıfırla>Fabrika ayarlarına sıfırla> Cihazı sıfırla> Tümünü sil adımlarını takip ederek telefonunuza format/Fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz. Telefonunuz ilk aldığınız gün ki gibi olacaktır. Tekrar gerekli adımları takip ederek telefonunuzu kullanabilirsiniz.



Casper Via M1 Oyunları için TIKLAYINIZ

Casper Via M1 Uygulamaları için TIKLAYINIZ

Casper Via M1 Temaları için TIKLAYINIZ

Casper Via M1 Antivirüs Uygulamaları için TIKLAYINIZ
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst