gittigidiyor

Cenk'ten 3. yıldız ve Demba Ba yorumu

zarali58

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2011
Mesajlar
1,195
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
sivas
178915.jpg


Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor'u 5-1 mağlup ettiği maçta 3 kez fileleri havalandıran Cenk Tosun, attığı golleri eşine armağan etti.

"Golleri eşime armağan ediyorum. Bana 'Gol atmadan eve gelme' demişti"
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan golcü futbolcu, "Üç gol attım, gerçekten çok mutluyum. Benim için özel bir gün. Eşimin doğum günü, gollerimi ona armağan ediyorum. Bana 'Gol atmadan eve gelme' demişti. Onu mutlu ettiğimi düşünüyorum" diye konuştu.
Galibiyeti hak ettiklerini belirten Cenk Tosun, "İlk 20 dakikada rakibimizi boğduk. Atak üstüne atak yaptık, dönen topları aldık. 2-0'dan sonra tempoyu düşürdük. İkinci yarıda tempoyu yükseltince golleri bulduk. Darısı sonraki maçlara." ifadelerini kullandı.
"Üçüncü yıldızı çok istiyoruz"
Cenk Tosun, şampiyonlukla ilgili konuşmanın erken olduğunu dile getirerek, "Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Üçüncü yıldızı çok istiyoruz. Beşiktaş'ta her zaman aile havası vardır. Geçen sene de öyleydi, bu sene de öyle." şeklinde görüş belirtti.
"Demba Ba çok iyi golcüydü"
Kendine gol hedefi koymadığını vurgulayan Cenk, "Atabildiğim kadar atmaya ve takıma faydalı olmaya çalışacağım." değerlendirmesinde bulundu.
Beşiktaş'ın transferi için görüşmelere başladığını duyurduğu Demba Ba'dan çok şey öğrendiğini belirten Cenk Tosun, "Demba Ba çok iyi golcüydü. Ağır bir sakatlık geçirdi ama umarım en yakın zamanda form tutar ve takıma faydalı olur." şeklinde konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst