gittigidiyor

CES 2017 Asus Zenfone Pegasus 3S akıllı telefon duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
asus-zenfone-pegasus-3s-akilli-telefon-jxad.jpg


Asus Zenfone Pegasus 3S akıllı telefon duyuruldu

Asus, Zenfone Pegasus 3S adındaki yeni bir akıllı telefon modelini duyurdu.
Tayvan'ın en büyük donanım üreticilerinden birisi olan Asus, 5 Ocak tarihinde başlayan ve dün itibari ile de sona eren CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yeni cihazlarının duyurularını gerçekleştirdi. Bu cihazlar arasında iki de akıllı telefon yer alırken, bu cihaz Asus Zenfone AR ve Asus Zenfone 3 Zoomadları ile geldi.
asus-zenfone-pegasus-3s-4jpg1483968266.jpg

Sadece bunlarla sınırlı kalmayan firma, şimdi de ayrı bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon modelini daha duyurdu. Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin için duyurulan bu yeni cihaz Asus Zenfone Pegasus 3S adı ile geldi. Bu yeni akıllı telefon özellikle de sahip olduğu 5.000mAh bataryası ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Asus Zenfone Pegasus 3S akıllı telefon aslında geçtiğimiz sene gelen Zenfone Pegasus 3 adındaki bütçe dostu modelinin halefi olarak geldi. Tasarım ve bazı donanım bileşenleri yönünden geliştirmeler yeni cihazda bulunuyor ve metal kasa tasarımı içeriyor.
asus-zenfone-pegasus-3s-3jpg1483968292.jpg

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Asus Zenfone Pegasus 3S akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Akıllı telefonun yonga seti sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6750 olmakta.
3GB sistem belleği içeren Asus Zenfone Pegasus 3S akıllı telefon dahili veri kapasitesi olarak ise 32GB / 64GB olarak iki farklı şekilde gelmekte. 5.000mAh batarya içeren akıllı telefon 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera içerirken, ayrıca işletim sistemi olarak da Google Android 7.0 Nougat üzerinde çalışmakta.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst