gittigidiyor

CES 2017 Logitech G533 tanıtıldı. İşte özellikleri!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
logitech-g533-ozellikleri-ve-fiyati-1.jpg
Logitech G, kablosuz Oyun kulaklığı G533'i tanıttı. Logitech'e özel Pro-G ses sürücüleri ve 7.1 dörtlü stereo özelliklerine sahip ürün, sade tasarımıyla dikkat çekiyor.
Logitech G533 özellikleri ve fiyatı

Firma tarafından patent başvurusu yapılan Pro-G ses sürücüleri, daha önce sadece üst seviye kulaklıklarda bulunan ve performans sağlayan malzemelerle üretildi. Sürücüler, en yüksek ve en düşük sesi bile minimum bozulmayla sunuyor. DTS Kulaklık: X dörtlü stereo ses Teknolojisi, 7.1 hoparlör yerleşimiyle gerçekçi bir ses tecrübesi sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, kullanıcılar yedi ses kanalının her birinin ses seviyesini ayarlayabilecekler..


logitech-g533-ozellikleri-ve-fiyati-2.jpg

Logitech G533 kablosuz oyun kulaklığı, Ocak 2017 itibarıyla, 149 Euro tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasaya sunulacak. Cihazın Türkiye fiyatı ise şimdilik belli değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst