gittigidiyor

CES 2017 Nvidia GeForce Now duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
geforce-now.png
CES 2017 fuarının önemli duyurularından biri Nvidia'dan geldi. Bulut tabanlı Oyun sistemi konseptinde çalışmalar yapan firma, Nvidia GeForce Now servisini duyurdu.


geforce-now-1.png

Nvidia GeForce Now nedir?

Nvidia GeForce Now, Nvidia'nın Windows ve Mac kullanıcıları için oluşturduğu bulut tabanlı bir oyun servisi. Bu servis üzerinden kullanıcılar, stream yöntemi ile diledikleri oyunları oynayabilecek. Bu sayede de elinizdeki bilgisayar donanımsal olarak yetersiz olsa bile istediğiniz ve GeForce Now servisinde yer alan tüm oyunları oynayabileceksiniz.
Nvidia GeForce Now servisinde oyunların sunucu sistemleri Nvidia GeForce GTX 1080 ekran kartlı sistemlerden oluşuyor. Üst düzey bu sistemler ile belirli ücretler karşılığında bulut tabanlı oyun servislerinden faydalanabilirsiniz.
Nvidia CEO's Hsun Huang, dünya genelinde 1 milyara yakın kullanıcının sahip olduğu bilgisayarların oyun oynama yeteneklerinden yoksun olduğu belirtti. Huang, bu sistem ile oyun oynayamayan kişilere kaliteli bir servis hazırladıklarını belirtti.
Nvidia GeForce Now için ücretlendirme ise saatlik bazdan açıklandı. Bu servisin 20 saatlik kullanım bedeli 25 dolar olarak açıklandı. Güncel döviz kuruyla GeForce Now servisi ülkemizde 20 saatlik kullanım için 90 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Bu servis için ise belirli hızlarda internet bağlantısına ihtiyaç olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst