gittigidiyor

CES 2017’de Bildiğin savaş monitörü: Acer Z301CT

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
acer-z301ct-monitor-003.jpg

CES 2017 fuarı tüm hızı ile devam ederken, sahne sırası Acer'da. Acer yeni oyuncu monitörü olan Z301CT modelini tanıtırken adeta bir savaş monitörünü tanıtır edası ile hepimizi büyüledi. Üstelik Acer Z301CT monitörü tasarım açısından da bir ilk olarak aramızda.

Bir oyuncu monitöründen beklentiniz nedir ? Belki 1 MS, belki 144 Hertz olması. Ancak bu monitörde çok daha fazlası var diyebilirim. Zira tasarımına baktığınızda monitörün teknik özelliklerine bakmaya da pek gerek kalmıyor gibi. Adeta savaş monitörü edası ile gelen kaslı yapısı, oyuncuların şimdiden gözdesi olacak gibi.

Şimdi bu monitörde şöyle bir ayrıntı var; profesyonel seriler arasında yer aldığı gibi, üzerinde bulunan göz takip sensörü sayesinde oyun sırasında nereye odaklanmanız gerektiğini veya nereye nişan almanız gerektiğini sizlere kolayca sunuyor.



CES 2017'de teknoloji anlamında önemli yenilikler sunan Acer Z301CT oyuncu monitörü aynı zamanda kavisli bir yapıya sahip. Sensörlerden biraz daha bahsetmek gerekirse eğer, mesela Battlefield 1 oynadığınızı düşünelim. Elinize silahı aldınız ve düşman avına çıktınız. İster istemez nişan almanız gerekecek tabii ki. İşte tam bu sırada Acer Z301CT monitörünün üstünde bulunan sensörler devreye girerek baktığınız noktayı anlıyor ve bu noktaya göre oyundaki kamera açınızı otomatik olarak ayarlıyor. Monitör bu şekilde mükemmel bir deneyim ve oyun keyfi yaşatabiliyor.



Savaş makinesi tabiri ile değerlendirdiğimiz bu monitör 30 inçlik yapısı, 1800R kavis oranı, 2560 x 1080 px çözünürlüğü, 1 MS tepkime ve 144 Hertz aktarım hızı ile piyasayı alt üst edecek. Bu mükemmel monitörün piyasa satış fiyatı ise 899 dolar olarak belirlenmiş. Acer'in bu efsanevi monitörü önümüzdeki aylarda piyasadaki yerini alacak. Biz de incelemek için sabırsızlanıyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst