gittigidiyor

ChipBox-v34-test1 YAZILIMI

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
ChipBox-v34-test1 YAZILIMI

v34 VERSİYON YAZILIMDIR CİHAZINIZA YÜKLEDİĞİNİZDE V33 OLARAK GÖZÜKECETİR.TEST 2 YAZILIMINDA BU DÜZELTİLECEKTİR...

USB ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Bir sorunla karşılaşınca, ilk yapmanız gereken v33'e dönüp aynı sorun varmı diye bakmak.


Bu versiyonda, sadece ve sadece :

1) Ağa kayıt yapabilme
2) USB çoklayıcı kullanabilme


için bazı geliştirmeler sözkonusu oldu. Sn Aykırı1'in ve Sn yxsdf'nin ellerine sağlık.


Bunun dışında, sinyalle, görüntü kalitesiyle, diğer fonksiyonlarla ilgili herhangi birşey yapılmadı.


Soru: Ağa kayıt yapabilme demişsiniz, bunu nasıl kullanacağız?
Yanıt: Bunu kullanabilmek için, bir eklenti yazıyoruz, ve bu eklenti henüz tam bitmedi. Eklenti bitince eklentiler menüsünden indirebilirsiniz.

Soru: USB çoklayıcı kullanarak neler yapabiliriz?
Yanıt: Aynı anda 2 tane harddisk, mouse, klavye bağlayabilmek. Bu fonksiyonların hepsi şu anda hazır, bağlayıp deneyebileceğinizi umuyoruz. Bazı USB çoklayıcılar sorunlu olabilir, ama test ettiğimiz bazı USB çoklayıcılar şimdiden çalışıyor, 2 tane USB disk, klavye mouse bağlayıp çalıştırabiliyoruz bu versiyon ile...

Soru: IPTV-v9 nerede?
Yanıt: Bu yazılımın IPTV ile hiçbir alakası yok. Bu yazılım, PARS'ta yapılan bazı değişiklikleri içeriyor. IPTV-v9, hazır olduğunda yayınlanacak. Henüz hazır diyemem. Bitmemiş yazılımı da burdan yayınlamak hiç doğru birşey değil. Biraz sabırlı olunuz. V8 zaten fazlasıyla işinizi görüyor.

Soru: Neleri test edelim?
Yanıt: Herşeyi test edin. Mesela USB bağlayıp kayıt yapın. Bir sorunla karşılaşırsanız, hemen v33'e geri dönün, aynı sorunun olup olmadığını kontrol edin. Eklentileri yükleyin, çalıştırın, deneyin.

Elbette bir sorun olmuş olabilir, ama bunu tespit edebilmemiz için, kesinlikle sorunsuz olduğunu hemen herkesin kabul ettiği v33 ile karşılaştırma yapabilirsiniz. Bu çok önemli.


Lütfen, "v34 yükledim şöyle sorun oldu" gibi bir mesaj atmadan önce, v33'e geri dönüp kontrol edin. Eğer v33te sorun yokken, v34'e geçtiğinizde bir sorun oluyorsa, o zaman bize mutlaka bildirin.

Eğer v34 testleri geçerse, merihvideo'dan yayınlanır.


Testlerde yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


İNDİR:
[HIDE]
http://www.sendspace.com/file/15r47f
[/HIDE]
 

joe0710

Aktif Üye
Katılım
3 Mar 2012
Mesajlar
54
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
46
Konum
gölyaka
hiremco chipbox ile çağ atladı hele rovel marka cihaza gelecek denen ıp tv yazılımının gelmemesi bu cihazın önemini dahada artırdı.roveldeki bedavalarında gitmesi.bu cihazı uzaya çıkarır.en büyük yerli üretim hiremco hele birde aykırı usta nextadam ve diğer ustalara kocaman teşekkürler
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst