gittigidiyor

Chrome Android sürümü beklenen özelliğe kavuşuyor!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]Chrome Android sürümü beklenen özelliğe kavuşuyor![/h]
[FONT=&quot]21 Temmuz 2020 Salı 11:40[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 5,778KEZ OKUNDU
    [*=right]5

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Chrome için yeni özellikler getirmeyi sürdüren Google, performans ve pil tasarrufu özelliklerine yoğunlaşmaya çalışıyor. Corona virüsü sebebiyle bazı özellikler gecikse de, normalleşme ile birlikte güncellemeler hızla verilmeye başlandı. Gelen haberlere göre, Google Chrome Android sürümü için gelecek yeni özellikle birlikte batarya ve veri tasarrufu sağlanması amaçlanıyor.
Henüz Chrome Canary uygulamasında deneme aşamasında olan özelliğin, yakın zamanda kararlı sürüme de gelmesi bekleniyor.
Google Chrome güncellemesi bu kez şaşırtıyor[FONT=&quot]Bilgisayarımızda, tabletimizde ve telefonumuzda kullandığımız Google Chrome yeni güncellemesi ile şaşırtıcı şekilde olumlu sonuçlar veriyor.
[/FONT]

[h=2]Google Chrome Android sürümü batarya ve veri tasarrufu sağlıyor[/h]Google Chrome’un Android sürümü için denenen yeni özellik “daha sonra indir” adıyla yer alıyor. Bu özellik ile birlikte Google Chrome kullanıcıları, mobil tarayıcıda indirmelerini planlayabilecek. İndirme için özel bir saat ve tarih belirlenebileceği gibi, Wi-Fi bağlantısı algılandığı zaman otomatik indirme özelliği de kullanıcılara sunulacak. Özellik, Chrome Canary’nin 86 sürümünde test ediliyor.
chrome-android-surumu-beklenen-ozellige-kavusuyor-1.jpg
Chrome Android sürümü için gelen bu özelliği test etmek için, Canary uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Ancak Canary uygulaması kararlı sürüm olmadığı için, çeşitli hatalar ile karşılaşabilirsiniz.
chrome-android-surumu-beklenen-ozellige-kavusuyor-2.jpg
Daha sonra indir özelliğini test edebilmek için, Canary uygulamasını açmanız ve adres satırına chrome: // flags yazmanız gerekiyor. Daha sonra indirmeyi etkinleştir seçeneğini aktif hale getirerek, yeni özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.
Daha sonra indir özelliği için birkaç ince ayar daha yapmayı planlayan Google, yeni özelliği yakın zamanda kararlı sürüme getirmeyi planlıyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst