gittigidiyor

Chrome, Windows XP Desteğini Kesti!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bir dönem hepimizin kullandığı işletim sistemleri artık Google Chrome desteği alamayacak. Chrome hangi sistemlere destek vermeyecek? Detayları


chrome-eski-surumlere-destegi-kesti.jpg
Bilgisayar dünyasında işletim sistemleri her geçen gün gelişmekte ve bu sistemlerin yaygınlığının artmasıyla eski sürümler yavaş yavaş kullanım dışı kalıyor. Google'da bu yeni sistemleri takip ediyor ve bu gelişmeler ile ilgili servis ve hizmetlerinde bazı güncellemelerde bulunuyor. Apple veMicrosoft’un yeni işletim sistemlerinin çıkması ve yaygınlaşmasını da göz önüne alan Google, kendi blogundan bir duyuruda bulundu.
Google'dan yeni haber

Google Chrome web tarayıcısının Windows XP, Windows Vista ve Mac OS X’in 10.6, 10.7, 10.8 sürümleri için desteğini sona erdirdiği açıklandı. Fakat Google Chrome bu sistemlerde hala çalışmaya devam edecek. Yalnızca bundan sonra gelecek olan güncelleştirme ve güvenlik düzenlemelerini alamayacak.
chrome.jpg

Google yaptığı duyuruda, desteklenmeyen bu platformlardan birine sahip olanlar için en son Chrome özelliklerini alabilmeleri amacıyla yeni bir işletim sistemine geçmelerini teşvik ettiklerini söyledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst