gittigidiyor

Cihaza Plug-in Yüklemek (USB - FTP - URL ):

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
Cihaza Plug-in Yüklemek (USB - FTP - URL ):

1 - Cihazdan URL bağlantısı ile Yüklemek

Menüden Plug-in'e gidin . Kumandadan Kırmızı tuşa tıklayın. alttaki adresleri oraya eklediginiz takdirde Bu serverlardaki Plug-in leri basitce PC ye gerek kalmadan Download ve install edebilirsiniz.

server.az-box.co.uk/plug
islaremota.com/azp
satelites.info/azbox/
descargas.azboxhd.es
azupd.com
azboxhd.no-ip.org
azboxworld.com


2- FTP aracılığı ile Plug-in Yüklemek

Plug-in dosyalarını yüklemek için editör yada flashxp programı ile cihaza bağlanın yükleyeceğiniz dosyayi rar veya zip dosyasından çıkartın ve cihazın içindeki tmp klasörüne kopyalayın. Daha sonra cihazın menüsünden plug-ins bölümüne gelin burada kırmızı tuşa basın (add plug-in) ve çıkan menüden Install(/tmp/plugins.lst) seçin, karşınıza tmp içine attığınız dosyanın ismiçıkacak ok basın ve yükleyin. Yeni eklentinizi gülegüle kullanın...


3- USB ile Plug-in Yüklemek

Menüden Plugin e gelinir kırmızı tuşa basılır. USB seçilir ve USB içindeki Pluginse gelnip yükle denir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst