gittigidiyor

cihazım hortbirti göstermiyor

kkabasakal

Aktif Üye
Katılım
20 Eki 2013
Mesajlar
35
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Konum
malatya
cihazım daha önce hortbirdi gösteriyordu taki 8.01.25 yükleyince artık göstermiyor ama sinyal seviyesi %94-%98 arasında kalite %0 gösteriyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz cihazım kamosonic 1512 fullhd li iptvli
acaba 23 şubat kanallistesi.bin yüklesem düzelirmi ve kanal listesini yüklediğimde kanal sıramaları bozulurmu
lnb ayarlarınada oynadım gene sinyal seviyesi 94-98 civarlarında kalite sıfır .versiyon 7.9.29 da bir sorun yoktu ne yapmam lazım
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
iyi geceler arkadaşlar.kamasonic 1512 hd cihazı yaklaşık üç yıldır kullanıyorum.motorlu çanak kurulu ve 12 tane uydu ayarlı herhangi bir sorun yoktu ve bütün uydulara motor dönüp kanallar açılıyordu.son bir aydır hotbird uydusuna hiç dönmemiştim.iki gün önce döndürdüğümde herhangi bir kanal görüntüsü gelmediği gibi seviye ve kalite hiç yok.normalde kanallar olmasa bile seviyede sinyal olmasoı gerekiyor.sadece hotbird ve 7 derecedeki uyduda seviye sinyal sıfır görünüyor.diğer bütün uydularda seviye ve kalite görünüyor.anten ayarlarına baktım bir değişiklik yok.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim.
 

digimy

Emirdağlı
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
kamosonic 1512 ürünlerde her yazılım öncesi ve sonrası fabrika ayarlarına dönülmesini öneriyorum
hotbird deki göstermeyen kanalların tp frekansını silip yenide tarattırın...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst