gittigidiyor

Cimbom Dortmundlu oyuncuyu gündemine aldı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
vwlvt.jpg


26 Aralık 2013 Perşembe

Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızyla sürüyor. Bir çok isim için girişimlerde bulunan sarı kırmızılılarını gündemine yeni isimler de giriyor.
Cimbom Dortmundlu oyuncuyu gündemine aldı

Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Alex Telles ve Tarık Çamdal ile imza aşamasına gelen Ömer Toprak, Serdar Aziz, Hakan Çlahanoğlu ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da Borussia Dortmund'un Türk defans oyuncusu Koray Günter gündeme geldi.

Serdar Aziz için kulübünün bırakmak istememesi ve Ömer Toprak için de astronomik rakamların telafuz edilmesi Galatasaray'ı farklı isimlere yönelmeye itiyor. Borussia Dortmun'un 19 yaşındaki genç oyuncusu Koray Günter ile ilgilendiği beliritlien sarı kırmızılıların Serdar ya da Ömer transferlerini tamamlayamazsa Koray için Dortmund kulübüyle görüşmelerini sıklaştıracağı ve transferi bitireceği ifade ediliyor.

Yönetim öfkeli

Transfe listesinde yer alan oyuncularla görüşen ve kulüplerine teklifte bulunan Galatasaray oyuncuların yüksek bonservis bedelleri yüzünden transferleri bitiremiyor. Bursa'dan Serdar'ı isteyen sarı kırmızılı kulüp 5 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli ve Yekta'yı isteyen kulübe hayır cevabı verdi.

Son olarak Tarık Çamdal konusunda Eskişehirspor başkanının iddialarına ve istediği bonservis ücretine isyan eden Galatasaray yönetimi Almanya'daki futbolculara yöneliyor. Bu kapsamda Dortmund'un genç stoperi Koray Günter'i gündemine alan yönetimin transferi en kısa sürede bitirip kampa yetiştirmesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst