gittigidiyor

Cimbom'un Drogba planı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
t84cs.jpg

4 Ekim 2013 Cuma

Torino'da Juventus'a kök söktüren, İtalyan devine karşı 1 gol ve 1 asistle oynayan Didier Drogba için yönetim harekete geçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fildişili oyuncunun 1 yıl daha takımda kalması için şimdiden düğmeye basıldı.
Cimbomun Drogba planı

Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, bir kez daha kariyerindeki harika performanslarından birini sergiledi ve Sarı-Kırmızılılar’ın zorlu Juventus deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılmasında başrolü oynadı. 90 dakika oyunda kalan ve karşılaşmayı 1 gol, 1 asistle tamamlayan Drogba, herkesi kendisine hayran bıraktı. 36 yaşındaki oyuncu, bu formuyla bir süre daha yeşil sahalarda forma giymeyi sürdüreceğini gösterdi. Sezon sonunda Galatasaray’la sözleşmesi sona erecek olan Fildişili forvet için başkan Ünal Aysal’ın şimdiden harekete geçtiği öğrenildi.

25 maçta 9 gol, 5 asist

Takıma geçen sezonun devre arasında gelen ve kısa sürede Cim Bom’un sahadaki lideri olan tecrübeli oyuncunun kontratının 1 yıl daha uzatılması için çalışmaların en kısa sürede başlayacağı bildirildi. Gelecekte sadece futbolcu olarak değil, antrenör ya da sportif direktörlük pozisyonunda kullanılması düşünülen Drogba’nın, İstanbul’da yaşamaktan ve Galatasaray forması giymekten dolayı çok mutlu olduğunu, sık sık yakın çevresine söylediği bildirildi. Şu ana kadar Cim Bom adına tüm turnuvalarda toplamda 25 maça çıkan deneyimli oyuncu, rakip fileleri ise tam 9 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına da 5 asist yaptı.

En iyi defansı hırpaladı

Sarı-Kırmızılılar’ın yıldızı Drogba, İtalyan’nın 1 numara, Avrupa’nın ise en iyi savunmasına sahip olan Juventus’a karşı adeta tek başına mücadele etti. Juve’nin, Barzagli, Bonucci ve Chiellini’den kurulu sert 3’lü defansına karşı Drogba, 90 dakika boyunca dimdik ayakta kaldı. Özellikle sık sık Chiellini ile karşı karşıya gelen Drogba, rakibine çoğu pozisyonda üstünlük kurdu.



Juve’ye hiç acımıyor

Fildişi futbolcu, İtalya’nın en önemli kulüpleri arasında yer alan Serie A’nın son şampiyonu Juventus’a hiç acımıyor... Siyah-Beyazlılar’la bugüne kadar 3 maça çıkan Didier Drogba, 3 kez rakip fileleri salladı. 2008-09 sezonunda Chelsea, Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda rakibini 2-2 ve 1-0’lık skorlarla elemişti. Her iki maçta da goller, Drogba’dan gelmişti. Ünlü yıldız dün attığı golle de sayıyı, 3’e yükseltti.

Fenerbahçe’ye yetişecek!

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde Didier Drogba, şu ana kadar grup maçlarından itibaren oynadığı 81 karşılaşmada 41 gol attı. Bu alanda tüm zamanların en çok gol atan 9. ismi olan tecrübeli forvet, 1 gol daha atması halinde Fenerbahçe’nin bu arenada (ön elemeler hariç) attığı gol sayısına ulaşacak. Sarı-Lacivertliler’in, Devler Ligi’nde 40 maçta, 42 golü var. (
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst