gittigidiyor

Cine5'te El Cezire Dönemi Başlıyor

komando2323

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
126
Tepkime puanı
12
Puanları
0
Yaş
59
Konum
elazığ
Cine5'te El Cezire Dönemi Başlıyor


cine5-te-el-cezire-donemi-basliyor-2896586_5643_300.jpg



TMSF yönetimindeki yayınına devam eden Cine5 kanalı bugünden itibaren Al Jazeera ekibine devrediliyor.
TMSF yönetimindeki yayınına devam eden Cine5 kanalı bugünden itibaren Al Jazeera ekibine devrediliyor.

AL Jazeera yöneticileri Cine5'in mevcut yayın prototipine bir süre daha devam edecek.

Hali hazırda yayınlanan programlar Ağustos ayında tek tek sona erdirilecek. Eylül ayı başında ise Al Jazeera Türkçe kanalının yayına başlaması planlanıyor.

120 kadar Cine 5 çalışanı ise tüm hakları korunarak AL Jazeera'ye geçti. Dönüşüm sürecinde bu kişilerle yapılacak olan mülakatlarda standartlara uygunluk aranacak. İsteyen tazminatını talep ederek ayrılabilecek.

Öte yandan kanalın haber merkezinin başında ise deneyimli haberci Gürkan Zengin var.

Meslek hayatına 1989'da TRT'de başlayan Gürkan Zengin 10 yıl kadar çalıştığı CNN Türk'ten Mayıs 2010'da ayrılmış ve Kanal 24 televizyonunda Editör ve Küresel Oyun isimli programları hazırlayıp sunmaya başlamıştı.
Zengin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu anlattığı Hoca isimli kitabı ile de ses getirmişti.

alıntıdır
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst