gittigidiyor

Clean Master for x86 Apk indir (Android Hızlandırma ve Bellek Temizleme Uygulaması)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1417350772_clean-master-for-x86.jpg

Clean Master for x86 Apk indir (Android Hızlandırma ve Bellek Temizleme Uygulaması)
Oyun oynarken akıllı telefonunuz kasıyormu? Çalışırken çok mu ısınıyor? Fotoğraf ve şarkı depolamak amacıyla alan temizlemeniz mı gerekiyor? Clean Master for x86 android apk programı tam da size göre bir dizayn.
Uygulamaya sahip olup Akıllı telefon ve tablet cihazınızın bellek ve hızını yükseltecek, aşırı ısınmasını engelleyecek ve güvenlik açıklarına karşı kötü niyetli programlara karşı güvenle koruyacaksınız. Çok kısa bir zamanda telefonunuzda ve tabletinizde gözle görülür bir hız sizi çok memnun edecek. Clean Master for x86 yazılımını kesinlikle test etmenizi öneririz. Üstelik tamamı ile bedava.



1417350722_clean-master-for-x86-1.jpg
1417350755_clean-master-for-x86-2.jpg


eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst