gittigidiyor

[Cleaner ] SlimCleaner Version Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ss_cleaner_slimcleaner.jpg


SlimCleaner gelişmiş bir PC onarım ve optimizasyon programıdır. SlimCleaner programını kullanan binlerce insanın geri bildirimlerinden ve deneyimlerinden faydalanarak bilgisayarınızdaki sorunları çabucak tespit eder, hataları düzeltir ve önemli problemleri kolayca çözebilmeniz için tavsiyelerde bulunur.


SlimCleaner olabilecek en hızlı şekilde bilgisayarı tarar, analiz eder ve sistemi yavaşlatan gereksiz dosyaları siler.
Bulut tabanlı optimizasyon motoru sayesinde başlangıçta çalışan program ve servisleri ayarlayabilir ve sistemin performansını olumsuz etkileyenleri devre dışı bırakabilirsiniz.

SlimCleaner programı bilgisayarınızı analiz ederek güncellenmesi gereken programları bulur ve dilerseniz kendisi otomatik güncelleme yapabilir. Üstelik bulut tabanlı virüs veri tabanı sayesinde çok sayıda antivirüs motorunu kullanarak bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı tarar ve korur.
Sabit diskin tamamına birleştirme işlemi uygulayabilir veya sadece seçtiğiniz klasörlere uygulayabilirsiniz. SlimCleaner programı bilgisayarınızın donanım konfigürasyonunu analiz ederek en iyi şekilde birleştirme işlemini otomatik uygular.
SlimCleaner programı hard diski derinlemesine tarayarak gereksiz ve çöp dosyaları temizler. Dilerseniz silmek istediğiniz dosyaları bu programla kalıcı şekilde güvenle silip geri getirilmesini tamamen engelleyebilirsiniz.
SlimCleaner programı yeni nesil SSD diskleri de destekler ve optimize eder.
Bunların yanı sıra, SlimCleaner programı bilgisayarınızdaki çift (kopya) dosyaları bularak temizleyebilir ve tarayıcı ana sayfa değiştirme virüsü ve zararlı tarayıcı eklentilerini temizler.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp, Vista

Lisans: Ücretsiz
Boyut: 1 MB

SlimCleaner İndir
SlimCleaner Alternatif İndirme Linki

SlimCleaner Ekran Görüntüleri




ss_scanner_slimcleaner.jpg



ss_results_slimcleaner.jpg



ss_review_slimcleaner.jpg



ss_uninstaller_slimcleaner.jpg



ss_moreinfo_slimcleaner.jpg



ss_browsers_slimcleaner.jpg



ss_disktools_slimcleaner.jpg



ss_hijacklog_slimcleaner.jpg



ss_windowstools_slimcleaner.jpg



@mehmetkarahanlı@


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: SlimCleaner İndir Ücretsiz Bilgisayar Temizleme Bakım Hızlandırma Programı

2016-12-08_15-55-44.jpg


AdwCleaner programı son dönemde oldukça popüler olan bir zararlı yazılım temizleme programıdır. Tamamen bedava olmasının yanı sıra, son yıllarda internetten baş belası reklam virüslerinin yaygınlaşması nedeniyle AdwCleaner artık en çok kullanılan güvenlik programları arasında zirveye oynuyor.


AdwCleaner genellikle ücretsiz olarak indirilen programların içerisinde gelerek bilgisayara bulaşan ve rahatsızlık veren reklam virüslerini temizlemek amacıyla kullanılmaktadır. Örneğin masaüstüne ne olduğunu bilmediğiniz yeni kısayol simgeleri eklenmişse, tarayıcınızın ana sayfası başka bir sayfaya gidiyorsa ve değiştiremiyorsanız, Google arama motoru yerine başka bir şey gelmişse, ekranın sağından solundan çeşitli pencereler açılıp uyarı, tehlike veya doğrudan reklam mesajları veriyorsa, tüm bu dertlerden ve daha fazlasından AdwCleaner sayesinde kurtulabilirsiniz.

AdwCleaner programının kullanmak çocuk oyuncağı kadar kolay. Zaten programın dili Türkçe olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Programı çalıştırdığınız zaman ilk önce Tara diyerek bilgisayarı derinlemesine taratın ve taramanın ardından Temizle butonuna tıklayarak tüm zararlıları tek seferde otomatik olarak silin.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp, Vista
Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe
Boyut: 3.78 MB

AdwCleaner İndir

AdwCleaner Alternatif İndirme Linki

AdwCleaner programının antivirüs testi (virustotal) raporu: temiz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
Netgate Registry Cleaner Full Türkçe İndir v16.0.910.0
[/FONT]

[FONT=&quot]

Netgate Registry Cleaner Full Türkçe İndir v16.0.910.0
Netgate Registry Cleaner, kayıt defteri temezme ve sistem performansı arttırma programıdır kayıy defteri tamiri
yedekleme tarayıcı optimazsyonu gibi bir çok araç içerir, kullanımı kolay bir yazılımdır çöp olmuş kalıntıları siler sizi bu derttende kurtarır türkçe yama için SERKNX arkadaşımıza Teşekkürler…
————————————————————-Boyut:7-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre:menzil
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
————————————————————–

Netgate Registry Cleaner(((Alternatif)))Netgate Registry Cleaner==================================
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
scan.png


Ad-Aware Free Antivirus+ gayet şık ve modern bir arayüze sahip olan, Türkçe dil desteği bulunan ve tamamen bedava olarak sunulan gelişmiş bir antivirüs yazılımıdır.


Diğer antivirüs programlarından farklı olarak Ad-Aware Free Antivirus+ programı casus yazılımları da engelleyebiliyor. Böylece truva atı, rootkit, bot, hacker saldırısı ve arayıcılar gibi sanal tehditlerden de korunmuş oluyorsunuz. Üstelik kişisel bilgileriniz de korunmuş oluyor.
Ad-Aware Free Antivirus+ programı Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızın şifresini koruyarak çalınmasını önler. Ayrıca e-posta ile size gelen virüslere karşı önlemini alır. Bunların yanı sıra internetten indirdiğiniz tüm dosyaları kontrol ederek virüs tehlikesi olanları engeller.
Ad-Aware Free Antivirus+ programıyla hızlı tarama, tam (derin) tarama ve özel tarama (seçtiğiniz sürücüleri tarar) yaptırabilirsiniz. Tarama sonucunda bulunan tehditleri silebilir, karantinaya alabilir veya hiçbir işlem yapmadan atlayabilirsiniz.
Ad-Aware Free Antivirus+ programının sahip olduğu oyun modunu aktif ederek oyunlar sırasında rahatsız edilmenin önüne geçebilirsiniz. Siz oyun oynarken Ad-Aware Free Antivirus+ asla uyarı penceresi falan açmaz ve ses çıkararak sizi rahatsız etmez yada oyunları yavaşlatmaz.
Önemli Uyarı: Programı ücretsiz kullanmak için e-posta hesabınızla kaydolun ve size gönderilen ürün anahtarıyla programı etkinleştirin. Programı bilgisayara yüklerken karşınıza çıkacak olan reklam tekliflerinin kutusundaki işaretleri kaldırarak kurulumu gerçekleştirin.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe
Boyut: 2.46 MB

Ad-Aware Free Antivirus+ İndir

Ad-Aware Free Antivirus+ Alternatif İndirme Linki

Ad-Aware Free Antivirus+ Ekran Görüntüleri


app.png

email.png

home.png

network.png

realtime.png

scan2.png

web.png

support.png

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst