gittigidiyor

Çok Basit Şekilde Sony Xperia C5 Ultra Format Atma

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1453917374_sony_xperia_c5_ultra.jpg

Sony Xperia C5 Ultra Format Atma Detaylı Anlatım
Sony xperia C5 ultra telefonlara neden format atarız anlatmaya çalışacağım. Sony xperia telefonumuz donmaya başladığında, yazılımsal problemler oluşursa, donup kalıyorsa, telefon kullanırken aşırı yavaş ise format atma vakti gelmiştir.Telefonunuza format atmak telefona zarar vermez ama telefonun içindeki tüm bilgiler silinir.

Sony Xperia C5 Ultra telefona format atmadan önce yapılması gerekenler
1-Telefonun içindeki resim, müzik vs. mutlaka yedeğini alın.
2-Telefon rehberini yedekleyin
3-Pilini zi en az % 45 seviyesinde şarz edin.

Xperia C5 ultra format Atma;
Menü>Ayarlar>Yedekle ve sıfırla>Fabrika verilerine sıfırla> Telefonu sıfırla> Herşeyi sil adımlarını takip ederek format işlemi başlamış olur. Telefon kapanıp açıldığında format atılmış olur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst