gittigidiyor

'Çok kötü oynadık'

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,986
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
[h=1]Sergen Yalçın'dan net mesaj: 'Çok kötü oynadık'[/h]Son dakika spor haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gaziantep FK maçı sonrası konuştu. Yalçın, Ersin Destanoğlu'nun gördüğü kırmızı karta ve mağlubiyete dair neler söyledi? İşte Sergen Yalçın maç sonu açıklamaları...

1156870.jpg
Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Gaziantep FK'ye 3-1 mağlup oldu.
Karşılaşmanın ardından siyah - beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, mücadeleyi değerlendirdi.


[h=2]"Geçen hafta ile çok fark var"[/h]Bu maçta çok kötü oynadıklarını açıkça ifade eden Sergen Yalçın, "Welinton bu takımda oynamaz diyorlardı, sakatlandıktan sonra gördük durumu. Bilmeden fazla konuşmamak lazım. Oyundan çıkması sonrası maalesef gollerde inanılmaz hatalar yaptık. Montero, Vida ve Ersin ile birlikte inanılmaz hatalar yaptılar. Kırmızı kart da doğru gibi değil. VAR'a bile bakmadılar demek ki çok eminler. Bazı maçlarda böyle olmuyor maalesef kararlar. Bunun arkasına sığınmayacağım. Çok kötü oynadık. geçen hafta ile çok farklılıklar var." dedi.


[h=2]"Böyle goller yerseniz..."[/h]Yedikleri golleri eleştiren Sergen Yalçın, "Kalemize ilk gelen top gol oldu. O da şanssızlık. 3 kere geliyor 2 gol oluyor. 1 kez geliyor gol oluyor. Bireysel hatalardan goller yiyioruz. 1-1'i yakalıyoruz yine saçma gol yiyoruz. Belli oyuncuların üzerine gidiyoruz hata yapıyporuz. Savaşan oyuncular da var sahada. Mağlubiyetten dolayı ve bireysel hatalardan dolayı üzgünüz. Takımın durumu iyiydi ama ilk 45 dakikada bir şey yapmadık. Çok ters zamanda gol geldi. Hamle ile başladık. 1-1'i yakaladık ama 2 dakika sonra saçmasapan gol yedik. Böyle goller yerseniz kaybedersiniz." ifadelerini kullandı.


[h=2]"Milli araları iyi geçiriyoruz"[/h]
1155654.jpg
Çözüm üretemediklerini vurgulayan Sergen Yalçın, "Takımda gelişim söz konusu ama bugün oynanan oyun... Bireysel hatalara biz bir şey yapamayız. Kırmızı kart pozisyonda Montero oyuncuyu kaçırıyor. Ersin çıkması gereken yerde geç çıkıyor. Buna bir şey yapamayız biz. 2 tane stoperimiz var, bir de Erdoğan var. Welinton ve Vida ile oynuyoruz. Montero'yu oyuna soktuk başka da stoper yok. Milli araları iyi geçiriyoruz. İstatistikler yukarı çıktı ama bugünkü isteksizliğe çözüm üretemedik. 10 kişi kalınca işler bizim için iyi gitmedi. Maçı çevirebilirdik ama 1-1'den 2 dakika sonra yine gol yedik. Bunlara çözüm üretemeyiz." şeklinde konuştu.


[h=2]"Ersin’in performansında düşüş var"[/h]Kaleci Ersin’in penaltı pozisyonunda yanlış zamanlama yaptığını ve son haftalarda performans düşüklüğü yaşadığını söyleyen Sergen Yalçın, "Ersin geçen seneki performansından çok uzakta. Penaltı pozisyonunda topa daha erken çıkması lazımdı. Son zamanlarda performansında bir düşüş olduğunu düşünüyorum. Ama o daha çok genç, ve bizim onun üzerine çok gitme hakkımız yok" şeklinde konuştu.



ajansspor.com
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst