gittigidiyor

Connectify Hotspot Pro 4.2.0

wetin

Aktif Üye
Katılım
10 Eyl 2012
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
esenkent
32092166.png


Connectify Hotspot Pro 4.2.0
Connectify programı ile Windows 7 Windows 8 işletim sistemine sahip bilgisayarınızı bir WiFi hotspot haline getirebilirsiniz.Bilgisayarınızı WiFi hotspot haline getirdikten sonra çevrenizdeki bilgisayarlar da internete bağlanabilir.Bütün bunları yapmak için sadece internet bağlantınız olsun ve Connectify uygulaması olsun yeter.WiFi kartı iki yönlü çalıştığı için dizüstü bilgisayarınız kablosuz internete bağlıyken hotspot olarak iş yapabilir.
Bu program ile dışarıdan internet bağlantısı olmadan da yerel ağ kurmanız ve bunun üzeirnden dosya paylaşmanız, oyun oynamanız mümkün.


1 - İnternet bağlantınızı kesin
2 - Programı Kurun, yeniden başlatmayın!
3 - Programı açıp Lisans anahtarını girin
4 - PC yi yeniden başlatın
5 - Programı GÜNCELLEMEYİN..!!
Not: Programın güncellemesini engellemek için; Host dosyasına (C:\WINDOWS\system32\drivers): alttaki bilgileri ekleyin.
127.0.0.1 updates.connectify.me


http://uploaded.net/file/vruu5tvi
http://rapidgator.net/file/73664510/
http://extabit.com/file/2du136rf319g0
 
Son düzenleme:

muhammet69

Aktif Üye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
116
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Konum
istanbul
Tam anlamadım ama 2 soru aklıma takıldı cevaplarsanız sevinirim.
1.) masaüstünde olabilirmi yoksa tek leptoptamı.

2.)interenete bağlı olmadan interenete bağlanma prograımı yoksa etrafdaki internetlere şifreli yada şifresiz bağlanma programı mı?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst