gittigidiyor

Cooler Master, MasterGel Maker Termal Macununu Tanıttı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Cooler Cooler Master yüksek termal iletkenliğe sahip macunu MasterGel Maker’ı duyurdu.

MasterGel Maker termal macunun yüksek akışkanlığı sayesinde, termal macunu uygularken ya da temizlerken, kuruma ve çatlama gibi sorunlar yaşanmıyor.
Ürün Müdürü Ron Classen, ”Hız aşırtma severlerin ihtiyaç duyduğu en önemli özellik, ürünlerin kısa zamanda yüksek performans göstermesi ve düşük elektrik iletkenliğine sahip olması. MasterGel Maker bu ihtiyacı tam olarak karşılıyor. İçinde çok az katkı maddesi var ve bu sayede termal macun çok hafif kalıyor. Kullanıcılar uygulama sırasında hiçbir zorluğa karşılaşmadan macunu kolayca uygulayabiliyor.”
Mastergel Maker yüksek yonga setleri, performanslı işlemciler ve grafik işlem birimlerinde yüksek termal iletkenlik isteyen kullanıcılar için geliştirildi. Zamanla sertleşmeyen ve elektrik akımına dirençli yapısı kısa devreyi önler, uzun süreli kullanım için koruma ve performans sağlar. Hi-tech nanodiamond parçacıkları, aşırı sıcaklıklara dayanabilir.
The MasterGel Maker, Avrupa pazarında 1 Kasım tarihinden itibaren 9,90 Euro fiyatla satışta olacak.
Özellikler

Renk Gri Thermal İletkenlik (W/m-K) 11 Yoğunluk (g/cm3)(25) 2.6 Miktar (ml) 1.5 Net Ağırlık (g) 4 Kazıyıcı Evet Macun Temizleyici Evet
mastergel-maker.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst