gittigidiyor

Corsair Force Series LE

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Force_LE_01-693x510.png

Corsair Force Series LE

Sisteminizi hissedilir bir şekilde hızlandırmanın tam zamanı.
Corsair’i üstün performans sunan ürünleri ile yakından tanıyoruz. Firma, kalite anlayışını SSD modellerinde de sürdürmeye devam ediyor ve Force Series LE olarak adlandırılan yeni SSD ailesi ile bilgisayarlarını hızlandırmak isteyen üst düzey kullanıcılara benzersiz hız seçenekleri sunuluyor. TLC NAND yongaların kullanımı ile birlikte yüksek depolama alanını performans ile birleştiren yeni seride 240 GB, 480 GB ve 960 GB seçenekleri yer alıyor. İncelememize konuk olan 240 GB model hem ailenin en uygun fiyatlısı, hem de 120 GB seviyesi üzerindeki depolama alanı ile bilgisayarınız açısından uzun soluklu bir çözüm olma özelliğine sahip.
crystal-disk-mark-corsair-force-ls-960.png

Tahmin edilebileceği ve olması gerektiği gibi Corsair Force Series LE, SATA 3 standardına sahip ve 6.0 Gbps bant genişliği destekliyor. 7 mm inceliği ile özellikle ultrabook kapsamında olan SATA destekli ürünlerin de terfi listesine girmeyi başaran Corsair Force Series LE, elbette masaüstü bilgisayarlarda da doping aracı olarak seçilebilir. Performans testlerinden saniyede 560 MB okuma ve 530 MB yazma gibi üst seviye değerlerle ayrılan Corsair Force Series LE, benzer fiyat seviyesindeki rakiplerine göre avantajlı bir seçenek olarak göze çarpıyor. Elbette burada teknik bir başarıyı ele almak gerekiyor. Toshiba üretimi 15 nm’lik TLC yongalar ile birlikte depolama alanı yüksek ve performansı da parmak ısırtan ürünleri kolaylıkla piyasada görmeye başladık. Corsair Force Series LE’deki kontrolcü ise Phison üretimi PS3110-S10. Böylece gerçek performans elde edilmiş oluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst