gittigidiyor

[Çözüm] FixWin 10 İndir Windows 10 Hata Düzeltme Sorun Çözme Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


Windows10-titus.jpg



fixwin-10_1_600x436.jpg



FixWin 10 sadece Windows 10 için özel olarak üretilen bir sorun giderme aracıdır.


Windows 10 her ne kadar bugüne kadar çıkmış en kararlı, en hatasız, en güvenli ve en güçlü işletim sistemi olarak lanse edilse de, bazen insanın başını ağrıtan ve bir türlü anlayamadığı yada anlasa bile bir çözüm getiremediği sorunlar baş gösterebiliyor.
Örneğin zaman zaman kablosuz bağlantı problemleri, başlangıç menüsüyle ilgili sıkıntılar, bazı uygulamaların çeşitli hatalar vermesi ve OneDrive yazılımının haddinden fazla kota tüketimi gibi sorunlar ortaya çıkabilir. FixWin 10 bu ve benzeri tüm hataları otomatik olarak düzeltir.
Programı kullanmak bundan daha kolay olamazdı. Sadece Fix butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Windows10-titus.jpg



İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp, Vista

Lisans: Ücretsiz

Boyut: 103 kb

FixWin 10 İndir

FixWin 10 Alternatif İndirme Linki

Windows10-titus.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst