gittigidiyor

[Çözüm] iPhone 6S Format Atma Sıfırlama Reset

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 6S format atma işlemi telefonunuza virüs bulaştığında, yavaşladığında, ayarlarda sıkıntılar yaşadığınızda fabrika ayarlarına döndürmek sizin için en iyi seçenek olacaktır. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, indirip kurduğunuz uygulamaların yanı sıra ortam dosyalarınız, verileriniz, kişiselleştirdiğiniz ayarlar dahil telefon belleğindeki her şeyi kalıcı olarak siler. iPhone 6S format atma öncesinde veri ve dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun. iPhone 6S format atma dan önce şarjınızın % 50’nin üzerinde olması gerektiğini unutmayınız.iPhone telefonlarda yedeklemeyi öğrenmek için TIKLAYINIZApple cihazınıza bağlı apple veya icloud hesabınız varsa ve iPhone’umu Bul özelliği aktifse bu hesaplar kalkmayacaktır. Şifrenizi unuttuysanız şifre kurtarma yöntemlerini deneyin. İkinci el aldıysanız mutlaka şifresini öğrenin.

iPhone 6S Ayarları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:Fabrika ayarlarına sıfırlamanın en uygun yolu, ayarları kullanmaktır.

  • Tüm içeriği ve ayarları silme: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin ve daha sonra Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil düğmesine dokunun.

iPhone 6S sıfırlamak istediğinizi doğruladıktan sonra içeriklerin tümü, bilgileriniz ve ayarlar silinir.iPhone 6S yeniden ayarlanıncaya dek kullanılamaz.

  • iPhone 6S Tüm ayarları sıfırlama: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin ve Tüm Ayarları Sıfırla düğmesine dokunun.

Tüm tercihleriniz ve ayarlarınız sıfırlanır.

  • iPhone 6S Ağ ayarlarını sıfırlama: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin ve Ağ Ayarlarını Sıfırla düğmesine dokunun.

Ağ ayarlarını sıfırladığınızda daha önce kullanılan ağların listesi ve bir konfigürasyon profili tarafından yüklenmemiş VPN ayarlarınız silinir. Wi-Fi kapatılıp yeniden açılır ve bağlı olduğunuz ağlarla bağlantınız kesilir. Wi-Fi ve “Ağlara Katılmadan Sor” ayarları açık kalır.Bir konfigürasyon profili tarafından yüklenmiş VPN ayarlarını silmek için,Ayarlar > Genel > Profil bölümüne gidin ve daha sonra profili seçip Sil’e dokunun. Bu işlem, profil tarafından sağlanan diğer ayarları veya hesapları da siler.

  • iPhone 6S Klavye sözlüğünü sıfırlama: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin ve Klavye Sözlüğünü Sıfırla düğmesine dokunun.



  • iPhone 6S Ana Ekran yerleşimini sıfırlama: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin ve Ana Ekran Yerleşimini Sıfırla düğmesine dokunun.
  • iPhone 6S Konum uyarılarını sıfırlama: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin ve Konum Uyarılarını Sıfırla düğmesine dokunun.


iPhone 6S bilgisayar yardımıyla kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:iPhone 6S cihazınızı açamıyor veya telefon ayarlarına erişemiyorsanız, bilgisayarınıza iTunes yazılımını kurarak cihazınızı kurtarabilirsiniz.

  • Programı İNDİR !
  • Programı indirdikten sonra kurulumu gerçekleştiriniz.
  • Programı kurduktan sonra açın.
  • Telefonunuzu kapatın.
  • iPhone 6S telefonunuzun Home tuşuna basın. USB kablo aracılığı ile telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.
  • Telefonunuzun ekranında iTunes logosu belirene kadar basmaya devam edin.





  • iTunes telefonunuzu tanımladıktan sonra Recovery Mode (Geri Yükle) açılacaktır.
  • İşlemi başlattıktan sonra iPhone 6S format atma işlemi başlayacaktır.
  • İşlem süresince bağlantıyı koparmayın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst