gittigidiyor

[Çözüm] iPhone’da Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

iPhone telefonlarda uygulama olmadan numara engelleme için rehberimizden yararlanabilir, isim ya da numaralar tarafından rahatsız edilmekten kurtulabilirsiniz…

Günümüzde sayısız telefon araması ve mesajı ile istemediğimiz, izin vermediğimiz kişilerden gelen reklamlara maruz kalıyoruz. Taciz seviyesine ulaşan aramalar ve mesajları engellemek aslında çok basit ancak pek çok kullanıcı arayan numara engelleme işlemini ya bilmiyor ya da üşeniyor.
iPhone’larda istediğiniz herhangi bir kişi ismine ya da numaraya tıkladığınızda alt seçenekler arasında “Bu Arayanı Engelle” ibaresi yer alıyor. Böylece istediğiniz kişileri engelleyebilir ve size ulaşılmasını önleyebilirsiniz.
Bu düğmeye tıkladığınızda karşınıza minik bir pencere çıkıyor. Engellediğiniz kişinin size arama, mesaj ya da FaceTime yoluyla hiçbir şekilde erişemeyeceği belirtiliyor. “Kişiyi Engelle” düğmesine tıkladığınızda işlem otomatik olarak tamamlanıyor.

Elbette engellemeyi kaldırmak için de benzer bir durum söz konusu. Bu kez de “Engeli Kaldır” düğmesine tıklayarak, engellenen numarayı tekrardan normal hale çevirebilirsiniz. Böylece hiçbir ek uygulama kurmaya gerek olmadannumara engelleme ya da numara engelleme kaldırma işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst